Flashback friday: Kopenhagen door mijn lens
18 mrt 2016 / Fotografie, Reizen

Foto hierboven: 28mm, f/5.6, ISO 100, 1/500s

In 2014 maakten S. en ik een aantal mooie reisjes, waaronder een citytrip naar Kopenhagen. Wat was ik benieuwd naar die stad zeg! We hebben er een paar heerlijke dagen doorgebracht. Zie hier deel 1 en deel 2, of bekijk de food-tips die ik op een rijtje zette. Ik heb in Kopenhagen zoveel foto’s gemaakt dat ik ze natuurlijk nooit allemaal kan delen, want dan worden jullie er gek van ;-) Voor deze flashback friday zocht ik nog een aantal toffe foto’s bij elkaar die ik maakte in de Deense hoofdstad. Wat een fijne stad is het! Voor de geïnteresseerden heb ik de instellingen van mijn camera weer bij elke foto gezet :-)

004

28mm, f/1.8, ISO 100, 1/60s

De brunch die ik at bij Café Norden staat nog steeds op mijn lijstje met lekkerste brunches ooit. Broodjes, een heerlijk sapje, pannenkoekjes met maple syrup (all-time favoriet hier!!), fruit. Echt. Als je in Kopenhagen bent: brunch bij Café Norden.

007

28mm, f/2.0, ISO 160, 1/640s

006

28mm, f/2.0, ISO 100, 1/160s

001

28mm, f/5.6, ISO 100, 1/1250s

Het was zulk prachtig weer toen we er waren! We zijn er in september geweest; het was niet écht zomer meer, maar het weer was nog heerlijk en de lucht blauw. Dat maakte de boottocht die we deden extra fijn!

002

28mm, f/5.6, ISO 100, 1/1000s

003

28mm, f/5.6, ISO 100, 1/800s

008

28mm, f/2.0, ISO 100, 1/320s

Ananassapje op een terrasje. Omdat dat gewoon heel lekker én fotogeniek is.

Ik zou graag Kopenhagen nog eens bezoeken! Ben jij er al eens geweest?

xoxo2

TAGS:

«
»

10 reacties op “Flashback friday: Kopenhagen door mijn lens”

 1. Anna schreef:

  Wauw, wat een fijne foto’s <3. Heb helemaal zin om op vakantie te gaan nu, hihi!

 2. Luna schreef:

  Kopenhagen is zo leuk! Ik ben er ook één keer geweest maar zou graag eens teruggaan! Mooie foto’s :)

 3. Anne schreef:

  Wauw, mooie foto’s Alyssa! Ik vond Kopenhagen ook echt geweldig, krijg een beetje heimwee van je foto’s :)

 4. Sas schreef:

  Wat een heerlijke flashback met fijne foto’s!

 5. Wat een prachtige foto’s! Ik ben zo dol op die gekleurde huisjes! :)

 6. Bography schreef:

  Mooie foto’s! Kopenhagen lijkt me echt een mooie stad :)

 7. Ise schreef:

  Kopenhagen zou niet de eerste stad zijn die ik zou bezoeken maar het is eigenlijk wel heel erg mooi!

 8. Dhini schreef:

  wat mooi foto. Het lijkt mij fijne lens

 9. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik zou heel graag een keertje naar Kopenhagen willen, zo mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.