Copenhagen impressions: part I
16 sep 2014 / Reizen

Wauw, wat heb ik een heerlijke citytrip gemaakt vorige week <3 Samen met mijn vriend heb ik 3,5 dag doorgebracht in de hoofdstad van Denemarken: Kopenhagen. Of København, op z’n Deens! We hebben zoveel leuks gezien en gedaan – en zoveel lekkers gegeten! – dat ik bijna niet weet waar ik moet beginnen, haha! Daarom als allereerste post over dit tripje een verzameling foto’s van de stad. De verhalen komen later! ;-) Verwacht dus de komende tijd nog veel meer foto’s + een hoop (food) tips! Voor nu: Kopenhagen door mijn lens, deel één.

017
016
014
001
024
028
041
089
046
061
088
054
009
052
049
059
056

xoxo2

«
»

26 reacties op “Copenhagen impressions: part I”

 1. Dionne schreef:

  Wauw! Wat een gave foto’s!

 2. Anne schreef:

  Mooie foto’s! Vooral de eerste paar lijken wel analoog :) Geweldige stad he, Kopenhagen?

 3. Frauke schreef:

  Wauw! Ziet er daar héél mooi uit en zeker door jouw prachtige foto’s :D! Ik wou graag een keertje een citytrip doen binnenkort en nu ik dit heb gezien … ik denk dat ik de bestemming al weet ;)! X

 4. Dina schreef:

  Wat een mooie foto’s zeg!

 5. Dagmar schreef:

  Waauw wat een indrukwekkende foto’s echt heel mooi om te zien!

 6. Dita schreef:

  Wauw dat ziet er heel mooi uit!

 7. Bente schreef:

  Het lijkt me echt een super fijne stad! En zo te zien hadden jullie prachrig weer. Lekker hoor! :)

 8. Linda schreef:

  Mooi! Vooral die gekleurde huisjes zijn echt prachtig!

 9. Ellis schreef:

  Ik wilde al graag naar Kopenhagen, maar nu nog liever :)

 10. Wat een prachtige foto’s! Kopenhagen lijkt me een ontzettend leuke stad, ben er heel erg benieuwd naar!

 11. Jildou schreef:

  Hele mooie foto’s!
  Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de stad. Wil er graag nog een keertje heen.

 12. Christa schreef:

  Kopenhagen is geweldig! Wat hadden jullie een mooi weer zeg, fijn!

 13. Hannelore schreef:

  Zo’n gekleurde huisjes maken een stad een stuk gezelliger vind ik :). Trouwens ook tof dat er aan het water zowel de traditionele als de moderne gebouwen zijn. Mooie foto’s!

 14. Amy schreef:

  Je foto’s doen me meteen heimwee krijgen! Kopenhagen is echt zo’n prachtige stad!

 15. Daisy schreef:

  Weeral prachtige foto’s en wat een kleuren! Lijkt me echt een leuke stad :)

 16. Citlali schreef:

  Wat mooi! Ik vind het zo leuk als huizen leuke kleurtjes hebben <3

 17. Rowan schreef:

  Wat een prachtige stad lijkt het me! Ik wil er al heel lang heen. Vorig jaar maakte ik een rondreis door Noorwegen en eigenlijk stond Kopenhagen voor de terugweg op de planning, maar door een overboeking ging dat niet door :(
  Superjammer, maar de stad blijft hierdoor wel op nr. 1 op mijn Wishlist staan!

 18. Ann schreef:

  Ooo jaloers, daar zou ik ook graag een keer heen willen!! Prachtige foto’s. Gekleurde huizen doen mij meteen denken aan curacao. In nederland zou er eigenlijk ook meer gekleurde huizen moeten zijn maakt het allemaal net wat vrolijker!

 19. Indira schreef:

  Ziet er super mooi uit! Fijn dat je ervan genoten hebt.

 20. […] Wat was ik benieuwd naar die stad zeg! We hebben er een paar heerlijke dagen doorgebracht. Zie hier deel 1 en deel 2, of bekijk de food-tips die ik op een rijtje zette. Ik heb in Kopenhagen zoveel […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.