De wereld van dichtbij: rijp
19 mrt 2016 / Fotografie

Van mij mag het heel gauw lekker lenteweer worden, maar aan lagere temperaturen zitten zeker ook voordelen! Als het ’s nachts onder de nul is, gebeurt er in de natuur iets moois: er ontstaat rijp. Dat ziet er altijd wel gaaf uit! Als ik zie dat het een beetje heeft gevroren, spring het liefst meteen naar buiten met mijn camera. Met macrolens erop, want door die lens ziet de natuur er nóg interessanter uit. Deze foto’s maakte ik begin deze maand, na een koude nacht. Ik had nog wel uren door kunnen fotograferen, ware het niet dat rijp natuurlijk gaat smelten. :-)

003
001
011
013
018
017
004
016
015
007

xoxo2

«
»

9 reacties op “De wereld van dichtbij: rijp”

 1. Liesbeth | Wacca schreef:

  Heeeel mooie foto’s! :D

 2. Jorinde schreef:

  Wow wat een prachtige foto’s! Welke lens gebruik je? (welk merk?)

 3. Simone schreef:

  Wat een schitterende foto’s!

 4. Bography schreef:

  Prachtig! Vooral die 2 laatste vind ik mooi.

 5. Dhini schreef:

  Prachtig details foto`s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.