Favorite nail polish #1: From dusk to dawn
24 jan 2012 / Nagellak

Ik heb besloten om de rest van de week weer om te dopen in Nail polish week, iets wat ik een tijdje terug ook deed. Maar dan blog ik deze keer over mijn top 5 favoriete lakjes! Eigenlijk heb ik wel meer dan vijf nagellakken waar ik nóg meer van houd dan van mijn anderen… maar de vijf die ik de komende dagen laat zien zijn echt mijn meest gedragen lakjes. :) Dit kleurtje is echt mijn number one nagellak; het is een ’tijdloze’ kleur die overal wel bij past, er classy, niet te opvallend maar toch niet helemaal standaard uitziet:

Catrice – From Dusk To Dawn

Ik heb deze nagellak serieus zo’n tien keer al opgehad, en trust me, dat is héél veel voor mijn doen; gemiddeld heb ik mijn lakjes ieder 1 of 2 keer opgehad (tot nu toe). Ik vind het heel erg jammer dat deze nu niet meer bestaat, maar is vervangen door een nieuwe versie (één die lijkt op Chanel’s Paradoxal). Gelukkig heb ik wel nog twee back-ups van From Dusk To Dawn achterin de kast staan ;) Je ziet het niet op de foto, maar dit potje is al voor de helft leeg!

Heb jij een échte all-time favoriete nagellak?

xoxo2

«
»

17 reacties op “Favorite nail polish #1: From dusk to dawn”

 1. Angelina schreef:

  Ik vind deze zo mooi, heb ‘m zelf ook, maar krijg ‘m lang niet zo mooi als bij jou!

 2. Marjolein schreef:

  Aah, die is leuk :D Ik heb hem ook, maar dan in de ‘oude’ versie.

 3. Daniëlle schreef:

  Mooie kleur, ik heb ‘m ook! Zeker wel de meest gedragen kleur ook bij mij.

 4. tineke schreef:

  deze heb ik ook, en hij is echt zo mooi!

 5. Jessica schreef:

  Het is ook een van mijn all time favorites!

 6. Masha schreef:

  Wauw erg mooi! Ik heb ook een soortgelijke kleur van Catrice!

 7. Laura schreef:

  Oew wat een mooi kleurtje!
  Ik draag tegenwordig niet meer veel nagellak eigenlijk.. Dus geen favoriete.. Komt ook een beetje doordat ik steeds stage periodes heb en daar geen nagellak mag dragen xD

 8. Lisa schreef:

  Mooi lakje :)

 9. xx_Patries_xx schreef:

  hele mooie kleur hoor!

 10. Marjolein schreef:

  Pretty! Ik heb zo’n kleurtje van Essence (van een limited edition) en van Douglas, echt een fijn en mooi kleurtje :)

 11. Aleida schreef:

  Oh wauw, dat is zeker een mooie kleurtje!

 12. Lauraa schreef:

  Wow wat een leuk kleurtje :D

 13. Lyanne schreef:

  Heel mooi kleurtje!

 14. Tedje schreef:

  Prachtig lakje! Ik vind metallic red van KOH echt heel mooi, een van mijn favorieten!

 15. […] toch bij vrijwel alles wat je erbij aantrekt. Maar toch: mijn all-time favoriete taupekleur blijft From Dusk to Dawn van Catrice, die is net wat warmer dan deze. Jammer dat die niet Essie-kwaliteit heeft! Ik verbaas […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.