Life update: thesis, concerts + more
14 okt 2013 / Persoonlijk

Hi lovelies! Ik heb het gevoel dat ik de laatste tijd een beetje afwezig ben geweest op mijn blog! Tenminste, ik heb minder geblogd dan ik had gewild. Het leek me een leuk idee om weer eens een korte life update te schrijven! Weten jullie een beetje wat me zoal bezig houdt en heeft gehouden :)

Het belangrijkste waar ik mee bezig ben (geweest) is afstuderen. Het einde komt steeds meer in zicht! Op 5 november lever ik officieel mijn scriptie in, dus tot die tijd is het nog even flink hard werken. Ik wil iedereen die mijn enquête voor mijn onderzoek heeft ingevuld hierbij nog even heel erg bedanken! Afstuderen is veel werk (en stress), maar ik ben heel blij met het project dat ik doe, dus dat scheelt een hoop. Heel (héél) simpel gezegd is mijn project het creëren van een website (met mijzelf als opdrachtgever) – die live gaat zodra ik ben afgestudeerd. Exciting! 

004

Sinds kort ben ik gastblogger voor een beautyblog: Sillysilsil.com. Toen Silja mij vroeg was ik gelijk enthousiast: ik vind het leuk om me met beautydingetjes bezig te houden, maar vind het niet altijd bij mijn eigen blog passen. Om nu toch te ‘beautybloggen’ vind ik hartstikke leuk en elke woensdag verschijnt er nu een post van mijn hand! Zodoende heb ik eind september het Kruidvat-event bezocht samen met Silja, waar ik gelijk ook Marjolein en Anne heb ontmoet – superleuk! Bovenstaande foto’s zijn gemaakt op die dag, mijn hele fotoverslag kun je hier zien – en mijn eerste beautypost vind je hier.

verder

 • Ik heb deze maand twee concerten om naar uit te kijken: op 24 oktober ga ik de Editors zien in Amsterdam en een week later, op de 31e, ben ik te vinden bij het concert van Biffy Clyro in Tilburg. Can’t wait! Ik ben vooral erg enthousiast over Editors (mijn favoriete nummer van hun is op dit moment deze)!
 • Verder volg ik als echte tv-serieliefhebber nog steeds (te) veel series en ben ik – ondanks de afstudeerstress – zelfs aan een nieuwe begonnen: Modern Family. Ik had het eerste seizoen wel eens gezien, maar was nooit verder gekomen. Wat een leuke serie is dat zeg! Ik ben inmiddels al helemaal up-to-date.
 • Ik ben ondertussen op zoek naar een baan. Ik heb ook geen bijbaan meer, dus het is wel even spannend hoe het zal gaan als ik afgestudeer ben! Ik hoop natuurlijk tegen die tijd iets gevonden te hebben – ik blijf zoeken én ik blijf optimistisch!

Wauw, ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zoveel heb getypt in één blogpost! Applausje als je het allemaal hebt gelezen hoor ;) Ik hoop dat jullie het leuk vinden wat meer op de hoogte te zijn van wat er in mijn leven gebeurt!

xoxo2

«
»

25 reacties op “Life update: thesis, concerts + more”

 1. Josianne schreef:

  Oeh, heeeel veel succes met afstuderen. De allerlaatste loodjes wegen echt het zwaarste, maar als je straks klaar bent, ben je zooo blij!

 2. Danique schreef:

  Heel veel succes met afstuderen! Ik heb dezelfde opleiding gedaan en ik ben vorig jaar afgestudeerd, dat is zo fijn als je je diploma krijgt! Die baan komt uiteindelijk vast wel goed ;). Mijn ervaring is dat het redelijk lastig is, maar als je maar creatief genoeg bent, lukt het wel :D. En gaaf dat je naar Editors gaat! Daar zou ik ook wel heel graag heen willen, maar ik heb ze in augustus nog gezien, dus ik sla dit toch maar even over.

 3. Jessica schreef:

  Spannend zeg! Ik stress hem stiekem ook al voor een baab (en ik studeer als het goed is eind januari/begin februari pas af).

 4. Laura schreef:

  Oooh Editors, gaaf! Daar wil ik ook heen sinds ik ze live heb gezien in het voorprogramma van Muse (Goffertpark 2010). Grijp alleen telkens mis met de kaartjes. Heel veel plezier, geniet ervan!

 5. Anja schreef:

  Succes met afstuderen! Weet nog hoe stressvol die tijd was dus good luck! Leuk overzicht verder!

 6. Dita schreef:

  Succes met je afstuderen

 7. Anne schreef:

  Succes met afstuderen en wat heb je veel leuke dingen op de planning :) Geniet ervan!

 8. Bychristiana schreef:

  Ja hoor, ik vind het zeker leuk om het allemaal te lezen, waar je zoal mee bezig bent, mooie foto’s heb je ook weer toegevoegd!

 9. Martina schreef:

  Succes met afstuderen!

 10. Dionne schreef:

  Heel veel succes

 11. Eva schreef:

  Veel succes met je afstuderen en wat leuk dat je gaat Beautybloggen! Succes met beide ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 12. Masha schreef:

  Veel succes met afstuderen, nog even knokken! Ben super benieuwd naar het eindresultaat!

 13. Sarah schreef:

  Ik ga ook naar Editors, op 22 november. Ik wil hen al superlang eens live zien, dus ik kijk er enorm naar uit. Heel veel succes met het afstuderen!

 14. MissDoke schreef:

  Ik ben nu ook bezig met afstuderen. Hectische tijden zijn dat. Fijn dat het er voor jou bijna op zit en succes met de laatste loodjes! :)

 15. Linda schreef:

  Een hele leuke en vooral vrolijke post!
  Leuk om een kijkje in jou wereld te nemen.
  Succes met afstreden en ik heb genoten van je kruidvat uitje!

 16. Linda schreef:

  Haha, helemaal gelezen! Toch altijd leuk om een sneak peek te krijgen in iemands leven ;-) Afstuderen is ook belangrijk dus dan is het logisch dat het wat rustiger is, toch?
  In ieder geval nog heel veel succes met de laatste loodjes, ben erg benieuwd naar de website!

 17. Annebelle schreef:

  Succes met je scriptie! Ben benieuwd naar die website :)

 18. Linda schreef:

  Oeeh leuk! En Biffy Clyro is zo gaaf ;D

 19. Hester schreef:

  Veel succes nog met je scriptie. Ik weet uit ervaring hoe stressvol het kan zijn.

 20. Wendy schreef:

  Heel veel succes nog met alles. :)

 21. annouska schreef:

  Ah watbheerlijk, bijna afgestudeerd zijn. ^^ Succes daarmee. Leuk trouwens dat je nu voor eem andere blog ook schrijft, ik ga hem vanaf nu in de gaten houden. ^^

 22. Michelle schreef:

  Wat leuk om te lezen ^_^. Succes nog even met de laatste loodjes, je kan het!

 23. Olga schreef:

  Leuk dat je weer terug bent met bloggen! Ik herken je scriptieleed, ben zelf ZO blij dat ik dit eindelijk achter me heb kunnen laten en dat ik over een tijdje kan afstuderen :) als in: dat ik mijn diploma in ontvangst mag nemen.

 24. Anouk schreef:

  Heeel fijn die leuke dingen in het vooruitzicht! Maar ook wel enorm spannende weken met je scriptie en het afstuderen. Succes en hoop op goed nieuws voor je binnenkort;)!

 25. […] Weten jullie nog dat ik laatst noemde dat ik sinds kort helemaal fan ben van de serie Modern Family? Dat is in de tussentijd niet […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.