Daily life: a little more personal

(Een inleiding als deze is misschien niet helemaal nodig, maar ik wilde het graag even toelichten!) Bijna tien jaar geleden begon het bloggen bij mij met simpelweg schrijven over mijn dag(en): een soort online dagboek. De laatste jaren heb ik me steeds minder gefocust op mij als persoon, en meer op andere dingen. Helemaal niet erg natuurlijk, dat is wat ik wilde! Fotografie is mijn eerste liefde, dus zijn mijn foto’s het middelpunt op mijn blog geworden. Toch denk ik steeds vaker na over het bloggen… ik wil mijn persoonlijkheid er nog meer in gaan leggen!

Om deze introductie niet langer te maken dan nodig is, maak ik er nu de conclusie aan vast ;) Ik beleef altijd veel plezier aan schrijven en – al zeg ik het zelf – ik ben er best goed in. Daarom ga ik verhalen over mijn leven niet alleen meer in mijn hoofd schrijven, maar ook daadwerkelijk typen. Note: verder verandert er helemaal niks aan mijn blog, hoor! Iets meer personal betekent niet minder foto’s… waarschijnlijk zelfs meer ;) Het begin?Iets over de afgelopen 2 dagen! (Na deze inleiding is meer dan twee teveel van het goede volgens mij)

monday16-2

Maandag was een (stress)volle dag: de laatste dag voor ik mijn scriptie (opnieuw) moest inleveren. Gelukkig heb ik het echte werk niet uitgesteld tot de dag van tevoren (zoals ik menig keer heb gedaan) – daar is mijn scriptie te belangrijk voor -, maar ik moest nog de figuurlijke puntjes op de i zetten en ‘m afdrukken en laten inbinden (met een fancy lijmrug en alles, 2 exemplaren. En het is al de tweede keer dat ik dat moest doen. Dure grap zeg, afstuderen).

Begin van de avond plofte ik (weer) op mijn bureaustoel en keek ik de film Knight and Day met Tom Cruise en Cameron Diaz. Leukste actiefilm die ik in tijden zag! Later in de avond kroop ik op de bank en keek ik het laatste deel van de Harry Potter-films. Alleen maar liefde voor HP!!

tuesday17

Dinsdag, een belangrijke dag. Ik leverde mijn scriptie officieel in, dus ik kan weer even rustig ademhalen! ’s Ochtends versliep ik me bijna; in plaats van de geplande 7 uur, stond ik pas om 9 uur naast mijn bed. Gelukkig nog genoeg tijd om op tijd naar school (HvA) te gaan én volkoren speltpannenkoeken te bakken als ontbijt. Deze keer met spek. Foei! Na het inleveren liep ik nog even rond in Amsterdam om wat foto’s te maken, waarna ik me richting het station begaf.

Weer thuis aangekomen vond ik eindelijk mijn H&M-pakketje in de brievenbus (een lichtreflecterend sportjack – geweldig) en at ik broodjes met tonijnsalade. Later ’s middags ging ik op bezoek bij mijn zusje, waar ik heerlijk heb gespeeld met mijn 3-jarige neefje (racen met autootjes, verstoppertje, winkeltje spelen, je weet wel). In de avond keek ik voor het eerst de film Vanilla Sky. Wauw, wat een film. (Spot je de logica in mijn filmkeuze al? Hint: Cruise, Diaz). Ik eindigde mijn dag met nog even verder lezen in My Booky Wook, het (eerste) boek van Russell Brand voor het slapengaan.

En wat ga ik vandaag doen? Juist, HELEMAAL NIKS!

xoxo2

«
»

17 reacties op “Daily life: a little more personal”

 1. Marloes schreef:

  Leuk dat er wat meer persoonlijke artikelen online komen! Ik ben benieuwd!

 2. Michelle schreef:

  Ik vind dit soort persoonlijke artikelen hartstikke leuk! Spannend dat je je scriptie gisteren moest inleveren. Ik denk dat je het vandaag wel hebt verdiend om lekker helemaal niks te doen! Xx

 3. Anne schreef:

  Leuk, zo’n persoonlijke post! :) Ik weet nog hoe heerlijk het was toen ik m’n scriptr inleverde, ik dacht echt halleluja, eindelijk!

 4. Josianne schreef:

  Yay! Ik ben altijd voor persoonlijke artikelen! Fijn dat je je scriptie hebt ingeleverd, maar nu is misschien nog wel de meest spannende periode.. Komt helemaal goed!

 5. marleen schreef:

  leuk met een verhaaltje erbij! vaker doen! ;)

  super tof dat je het hardloopjack hebt, ik heb hem ook en hij is echt cool! wel een beetje zweterig vind ik zelf :P maar gewoon het feit dat ik gewoon een grote licht reflecterend figuur ben ’s avonds is fijn :P

  maar huh? is je neefje het zoontje van je zusje?? of lijkt dat maar zo in de tekst?! :P

  • Alyssa schreef:

   Ja klopt, hij is haar zoontje! :)

   • marleen schreef:

    wauw! dan is ze jong moeder geworden zeg! knap dat ze het aan kan. :) ik zag je al veel eerder foto’s maken van het mannetje maar realiseerde me nu pas dat hij haar zoontje is. :P ik dacht eerst namelijk gewoon een zoontje van een tante haha!

 6. Martina schreef:

  Cruz diaz vind ik ook een leuke film combi!

 7. Kimberly schreef:

  Super leuk dat je wat persoonlijker gaat bloggen! Daar hou ik wel van om het te lezen. Ik wil het zelf ook nog wel doen maar vind het lastig om te beginnen haha Je nieuwe header vind ik trouwens helemaal leuk met die bewegende kerstboom hihi

 8. Dita schreef:

  Erg leuk meid!

 9. Laura schreef:

  Leuk dat je meer persoonlijke post gaat maken! Balen dat je de scriptie opnieuw moest inleveren, nu maar lekker ontspannen

 10. Eline schreef:

  erg leuk om te lezen hoor!

 11. Suzanne schreef:

  Super leuk!!

 12. Anke schreef:

  Ohh, lekker zo’n niks dagje, hoop dat je vandaag lekker gerelaxed en genoten hebt :D

 13. Hesteranne schreef:

  Leuk dat je wat meer persoonlijke artikelen gaat plaatsen. Leren we je ook een beetje beter kennen :D

 14. […] schreef al dat ik op woensdag helemaal niks zou gaan doen. Niks is natuurlijk een beetje overdreven (en […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.