What would I wear with this… sweater?
19 dec 2013 / Kleding & zo, Sponsored

Soms heb je van die kledingstukken die niks anders dan prachtig/geweldig/fantastisch zijn, maar dan heel lastig te combineren blijken te zijn! Tenminste, ik heb dat soms, haha. Een aantal maanden terug alweer, kwam ik bij de H&M bovenstaande, gewoonweg fantastische trui tegen. Ik bedoel, hallo?! Mintgroen én studs? Kan niet anders dan in mijn kledingkast terecht komen, was mijn eerste gedachte.

Toch heb ik ‘m sindsdien maar 1 of 2 keer gedragen. Zonde? Zeker weten! Hoe het komt? Ik vind het blijkbaar lastig om hem te combineren. Ja, met een simpele zwarte skinny komt ‘ie goed tot zijn recht, dat is waar. Maar ik wil van een outfit met zo’n trui wel iets maken wat iets meer bijzonder is. Resultaat: ik besloot deze blogpost te schrijven, in samenwerking met webshop Bulls & Birds. Hele toffe kleding verkopen ze daar, dus goed geschikt om items te zoeken voor mijn “trui-met-studs-outfit”-wishlist!

outfit1

Jeans (€69,97) van het merk Circle of Trust, laarsjes (€97,99) van Steve Madden, tas (€54,95) van Pieces – alle via Bulls & Birds.

Een ‘stoere’ outfit, maar dat lijkt me heel gaaf bij deze trui. Het versterkt ook een beetje het contrast tussen de studs en de lieve mintgroene kleur! Wat zou ik deze broek graag willen hebben, ik vind ‘m zo gaaf! Ik heb geen zwarte of grijze jeans en – naast de basic zwarte jeans die op mijn wishlist staan – deze is zeker welkom in mijn kast. Ik heb eigenlijk al vergelijkbare laarsjes, maar mijne zijn net wat ‘liever’ dan die hierboven. En die tas? Eén woord: HEBBEN.

Wat vind jij van deze items? En van mijn trui?

xoxo2

TAGS: , ,

«
»

14 reacties op “What would I wear with this… sweater?”

 1. Marloes schreef:

  Leuke outfit. En de trui is super!

 2. Charlotte schreef:

  Die broek en laarsjes passen perfect bij de stoere studded trui^^

 3. Beautydagboek schreef:

  Superstoere outfit! De trui ziet er echt leuk uit, heel mooi die combi van studs en mint :)

 4. Nena schreef:

  De outfit gaat supermooi zijn!

 5. Indrukwekkende trui, ik begrijp dat hij in je kast is beland. :)
  Ik vind je nieuwe header GEWELDIG. Kerstboom gif <3
  Ik wil al eeuwen een winterthema maken, maar kom er maar niet aan toe…

 6. Annoesjka schreef:

  Hele mooie trui! Stoere outfit heb je er ook van gemaakt. Houd je van rokjes? Dan zijn gouden (of goudachtige) rokjes met bijvoorbeeld kerst ook heel geschikt! Daar passen de studs mooi bij.

 7. Lotje schreef:

  Wauw wat een gave trui!

 8. Eva schreef:

  Hij is echt gaaf. Kan overal bij wat mij betreft! Dit is ook een hele stoere combi! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 9. Farah schreef:

  Fijne trui!
  Ik zou hem inderdaad ook gewoon combineren met een zwarte skinny ;).

 10. annouska schreef:

  Wat een toffe combinatie :D

 11. Jeanine schreef:

  Leuke combinatie. Ik vind de trui sowieso heel erg tof :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.