Daily life: movie days + guilty pleasure food
22 dec 2013 / Dagelijks leven

Ik schreef al dat ik op woensdag helemaal niks zou gaan doen. Niks is natuurlijk een beetje overdreven (en saai, lijkt mij), maar het kwam er aardig in de buurt. Dinsdagavond besloot ik om een keer géén wekker te zetten en lekker te slapen tot ik uit mezelf wakker werd. Dat heb ik geweten ook: ik was pas na twaalven wakker! Wat ik daarna heb gedaan? Vrij weinig! Ik keek de laatste afleveringen van het 5e seizoen van Drop Dead Diva en keek mijn 110e film van dit jaar (true story): Vanilla Sky, at weer speltpannenkoeken en ging ’s avonds bij mijn ouders op bezoek (waar mijn neefje ook was) om samen Once Upon A Time te kijken (onder het genot van een stukje taart ter ere van mijn vaders verjaardag een paar dagen eerder).

thurs19

De volgende dag sliep ik weer uit, deze keer tot iets minder laat ;) Ik maakte mijn (tegenwoordig standaard) ontbijt en doopte die donderdag om in ‘filmdag’. Ik heb welgeteld 3 films gekeken: Disconnect, Mission: Impossible en Risky Business. (Ja, ik zit in een Tom Cruise-fase, haha). Disconnect vond ik een hele goede film. Kort gezegd is het een drama over verschillende negatieve gevolgen die internet/smartphones/social media kunnen hebben. Heel erg indrukwekkend. Het is wel een beetje een ‘duistere’ film, maar wel een met een goede boodschap. Verder ben ik tussendoor boodschappen gaan doen en at ik mijn favoriete eten (pizza) en dronk ik mijn favoriete guilty pleasure-drankje (Dr. Pepper). Weinig bijzonders, maar het was een heerlijke dag. (Oh, leuk feitje voor OUAT-fans dat ik ontdekte! Dr. Archie Hopper/Jiminy Cricket speelt als jong ventje in Risky Business, heel grappig om te zien!)

fri20

Vrijdag overdag heb ik niet zoveel uitgevoerd (what else is new?). Ik heb uitgeslapen – blijkbaar heb ik mijn slaap heel hard nodig – tot begin van de middag, weer volkoren speltpannenkoeken als ‘ontbijt’ gegeten en ik heb een film (Ghosts of Girlfriends Past) gekeken. ’s Avonds was het plan om bij mijn ouders de finale van The Voice te gaan kijken. Ik had zoveel zin om weer eventjes te gaan hardlopen, dat ik besloot hardlopend naar mijn ouders te gaa. Ze wonen dichtbij mij in de buurt, dus om nog een redelijk aantal km’s af te leggen, liep ik nog een paar extra straten door voor ik hun straat in liep. Onverwachts liep ik zelfs nog een PR, mijn snelste 1K. Ik droeg voor het eerst mijn lichtreflecterende jack (van H&M) – wauw, die werkt goed. Al is deze foto gemaakt met flits aan ;) We keken de finale (ik was voor Jill) en aten chips & chocola. Weer thuis aangekomen las ik nog de nieuwe Runner’s World (superinteressant) en een stuk of 2 hoofdstukken in I heart London voor ik ging slapen.

TAGS: ,

«
»

9 reacties op “Daily life: movie days + guilty pleasure food”

 1. Sas schreef:

  Wat een fijn (foto)blogje! Fijne Zondag :)

 2. Marjolein schreef:

  Nu heb ik zin in pizza, ook al is het nog zondag ochtend haha! Leuke foto’s, en dagen waarop je weinig kunt doen zijn fijn!

 3. Kimberly schreef:

  Vanilla sky wil ik nog wel eens zien en speltpannenkoeken wil ik nog wel eens eten hihi

 4. Nieke schreef:

  Wat een fijne foto’s! En wat is je header leuk. :)

 5. Wendy schreef:

  Blijkbaar heb je je slaap inderdaad nodig. Ik slaap de laatste dagen ook tot best laat door als ik geen wekker zet. Aan de ene kant fijn, want het zal nodig zijn geweest en aan de andere kant vind ik het altijd zo zonde van mijn dag. Ach, binnenkort lekker een weekendje weg, dus hopelijk kan ik dan goed uitrusten.

 6. annouska schreef:

  Oh wat heerlijk een week vol rust en ontspanning. Gewoon even bijkomen; perfect, de rest komt later wel.

 7. Masha schreef:

  Pfoew OUAT was echt een heftige seizoensfinale, kan niet wachten tot maart!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.