Citytrip naar Brugge #1
9 dec 2015 / Reizen

Van het woord ‘citytrip’ word ik altijd enthousiast! Sowieso vind ik reizen hartstikke leuk, dus dan zit je met een citytrip eigenlijk altijd al goed. Mijn vriend en ik zijn twee daagjes in Brugge geweest; we hebben er heerlijk rondgewandeld, lekker gegeten, en ik heb héél veel foto’s gemaakt. Wat een fijne stad! Perfecte bestemming voor een citytripje. Als je er nog nooit bent geweest: het is een aanrader! Kijk je mee naar mijn eerste selectie foto’s?

001
002
005
007
010
008
009
011
012
013
016
018
014
021
023

Wij verbleven in Hotel Marcel. Ik las erover op de blog van Andrea en Marlissa en daarmee was gelijk mijn besluit genomen: prima hotel voor één nachtje. En dat was het ook! Heel mooi hotel en op een fijne centrale locatie. Ook ik benoem dit tot aanrader! Vooral voor een korte citytrip vind ik, als we iets langer waren gebleven had ik waarschijnlijk voor een iets goedkoper hotel gekozen. Anyway, mijn conclusie: perfect hotel voor ons tripje.

026
027
028

Mooie gebouwen staan er hè? Het ziet er allemaal zo leuk uit! En je kunt het al raden volgens mij, dit zijn niet de enige foto’s die ik heb gemaakt, dus kijk uit naar meer Brugge-posts (met een aantal tips!) :-)

Heb jij Brugge al eens bezocht?

xoxo2

«
»

17 reacties op “Citytrip naar Brugge #1”

 1. Laura schreef:

  ‘ weer zulke prachtige foto’s! Ik ben er in de herfstvakantie geweest en ja, zo’n fijne stad. Waar bewerk jij je foto’s mee? Liefs, laura

  • Alyssa schreef:

   Dankjewel!! Ik gebruik Photoshop voor mijn foto’s! Ik ben van plan op mijn blog nog eens uitgebreider te schrijven over mijn fotobewerking :-)

 2. Michelle schreef:

  Leuke foto’s. Brugge ziet er leuk uit! Ik ben er nog nooit geweest, maar ik hoor er wel veel over. Wie weet ga ik er binnenkort eens naartoe.

 3. Jildou schreef:

  Wat een prachtige foto’s weer. Ik ben heel erg benieuwd naar je tips. Het ziet eruit als een leuke stad.

 4. Jeanine schreef:

  Brugge is echt een leuke stad, ben hier een keer geweest, lang geleden. Gent is ook een aanrader, althans vind ik! Wat een prachtige huisjes. Mooie foto’s!

 5. Marjolein schreef:

  Ik word altijd zo onwijs blij van jouw foto’s, door de prachtige kleuren en door de dingen die erop staan :) Brugge ziet eruit als een heerlijke stad en het staat dan ook zeer hoog op mijn citytrip wishlist!

 6. R&R schreef:

  Wat een prachtige foto’s! Brugge ziet er geweldig uit!

 7. Mariska schreef:

  Ik ben niet eerder in Brugge geweest, maar je foto’s zien er geweldig mooi uit!

 8. Ysanne schreef:

  Wauw echt super mooie foto’s! Ik vond Brugge ook heel leuk, echt gezellig ook.

 9. Kim schreef:

  oooh wat een prachtige foto’s! Ik krijg meteen zin om ook naar Brugge te gaan, haha. Volgens mij heb ik België nog nooit als eindbestemming bezocht. We reden er alleen doorheen als we naar Frankrijk gingen. Daar moet eens verandering in komen :)

 10. Brugge blijft een mooie stad. Zulke mooie ouderwetse straatjes. Dat zie je niet in iedere Nederlandse stad meer terug. Amsterdam heeft het nog wel.

 11. […] wel! Al eerder liet ik wat foto’s zien die ik maakte tijdens de citytrip van S. en mij (kijk hier maar!), maar als je mij en mijn blog een beetje kent, weet je dat dat echt niet de enige waren! We hebben […]

 12. Boedapest schreef:

  Brugge moet zowat de mooiste stad van Vlaanderen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.