Mooi Brugge op de foto #2
2 mrt 2016 / Reizen

Ja, jongens, Brugge is mooi. Als je er bent geweest, weet je dat vast wel! Al eerder liet ik wat foto’s zien die ik maakte tijdens de citytrip van S. en mij (kijk hier maar!), maar als je mij en mijn blog een beetje kent, weet je dat dat echt niet de enige waren! We hebben lekker veel gewandeld in de twee dagen dat we er waren, dus we hebben veel gezien. Allemaal leuk om te fotograferen, natuurlijk. Maar wees gerust, ik heb de stad ook gewoon door mijn eigen ogen gezien, niet alleen door mijn cameralens ;-) Bij deze nog wat kiekjes van de mooie stad Brugge! (En een lunchtip!)

051
052
030
031

Lunchen bij Books & Brunch

Volgens mij las ik over dit brunchcafé op Lindsey’s blog. We zochten naar een leuk plekje om te lunchen en deze hadden we op ons lijstje gezet. Als boekenliefhebber klinkt dat natuurlijk hartstikke leuk. Het was een klein maar gezellig tentje en inderdaad vol met boeken. De kaart was vrij simpel, maar het eten heel lekker. Ik at een tosti met geitenkaas, yum! Books & Brunch vind je aan de Garenmarkt 30 in Brugge.

034
035
037
036
038
040
071
072
039

Het was heel fijn weer op de eerste dag dat we er waren! De tweede dag was het helaas een beetje grauw, maar dat maakte ons tripje niet minder leuk. Al maken blauwe luchten en zonneschijn alles een stukje beter natuurlijk! :-)

xoxo2

«
»

7 reacties op “Mooi Brugge op de foto #2”

 1. Annelies schreef:

  Zelf kom ik ook heel graag in Brugge, is echt zo’n mooie en gezellige stad. Zaterdag kom ik er weer!

 2. Sabine schreef:

  Ah Brugge is echt zo’n leuk mooi fijn stadje!! Prachtige foto’s heb je er gemaakt :)

 3. Joyce rdt schreef:

  Prachtige foto’s en de lunchspot ziet er erg cool uit (en gelukkig was t ook lekker haha).

  Liefs.x

 4. Luna schreef:

  Brugge lijkt me zo’n mooie stad! Ik ben er helaas nog nooit geweest. Die hotspot ziet er ook wel heel cute uit! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.