30 december 2014
Bits of my Sunday

Ohhh, wat gek soms hoe snel de tijd voorbij gaat! De laatste keer dat ik een bits of my sunday postte, was in februari… Februari! Da’s bijna een jaar geleden. Anyway, ik maakte dit weekend weer eens een paar foto’s en het leek me leuk daarom weer eens wat foto’s van mijn zondag te delen! Plus alle onhandige taferelen die zondag plaatsvonden ;-)

Mijn dag bestond voor een groot deel uit boodschappen doen; niet iets waar ik op zat te wachten. Ja, ik had het wel gepland, want ik wilde eens uitgebreid gaan koken. Ik wilde natuurlijk dat mijn vriend (die heel goed kan koken) eens van mijn kookkunsten onder de indruk was ;-) Nou, eerst kon ik niet vinden wat ik zocht in de dichtbijzijnde supermarkt, dus moest ik alsnog de fiets pakken… iets wat ik liever wilde vermijden.

Bij de volgende supermarkt slaagde ik gelukkig helemaal, maar da’s nog niet het einde van het boodschappenverhaal. Eenmaal terug ontdekte ik in het trappenhuis dat de slagroom lekte. Of nou ja, lekte… het hele potje bleek leeg te zijn gedruppeld, zo in mijn stoffen tasje. (Gelukkig niet een van mijn mooie favoriete tassen!!) Zo, toen was ik chagrijnig, haha. Ik heb het hele trappenhuis EN de gang EN de keuken moeten poetsen… en daarna moest ik natuurlijk nog slagroom hebben. Gelukkig hadden ze dat wel in de supermarkt om de hoek ;-)

 006
009
005
007
010
011
012
013
014
001
003
002

Mijn creatie die avond was een terrine, een gerecht dat uit verschillende lagen bestaat en dan in plakken opgediend moet worden. Helaas was de mijne niet zo super gelukt qua uiterlijk, maar smaakte hij wel heel goed! Hij bestond onder andere uit lagen van ricotta/ei, pompoen en spinazie. Ook al zag ‘ie er niet uit zoals op de voorbeeldfoto (uit schaamte zet ik die er niet bij, hahaha), ik vond het hartstikke leuk om zo in de keuken bezig te zijn! Ik hoop dat jullie ook een fijne zondag hebben gehad, maar dan met minder geknoei ;-)

xoxo2

TAGS: ,

«
»

9 reacties op “Bits of my Sunday”

 1. Dina schreef:

  Haahha sorry hoor, ik moest wel een beetje lachen om dat bekertje slagroom. Fijn dat het eten toch geslaagd was (qua smaak dan)!

 2. Xaviera schreef:

  Oh wat balen zeg van die slagroom, ik kan mij voorstellen dat je daar een beetje chagrijnig van werd haha. Gelukkig was het eten zo lekker! Leuk om alle foto’s te zien!

 3. Bente schreef:

  De smaak is altijd beter dan hoe het er uit ziet! (Al vind ik het er ook lekker uit zien :))

 4. Tessa schreef:

  Wat een mooie foto’s! En wat ziet dit er lekker uit, dit vind ik al een voorbeeldfoto hoor, die andere hebben we helemaal niet nodig!
  Liefs, Tessa

 5. Manon schreef:

  Hele mooie fotos!

 6. Jolien schreef:

  Oh ik zou zo slechtgezind zijn als de slagroom was uitgelopen in mijn tas. Gelukkig is het toch nog goedgekomen. ;)

 7. Die terrine ziet er overheerlijk uit! Prettig eindejaar!

 8. Wendy schreef:

  Als het maar gesmaakt heeft. Dat is bij eten toch het belangrijkste. ;)

 9. Eva schreef:

  Oh wat waardeloos van de slagroom en ook zo ontzettend herkenbaar, haha. De terrine ziet er overigens wel heerlijk uit! Ik zeg, recept! ;) xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴