Magical golden light
28 dec 2014 / Fotografie

My my, is het gewoon alweer winter. En ik heb nog zoveel herfstplaatjes te delen! There’s no time like the present, dus bij deze: mijn bijna-vergeten maar weer herontdekte herfstfoto’s die ik een tijd terug schoot. Het was echt een beetje magisch, zo met dat mooie zonlicht. Precies waar ik van hou, precies wat ik graag vastleg. Wat kan de herfst toch mooi zijn! <3

012
006
001
010
016
011
023
024
021
020
019

Is deze lichtval nou niet prachtig?! Ik kan ook niet wachten om te gaan fotograferen in de winterzon en in de sneeuw!!

xoxo2

«
»

8 reacties op “Magical golden light”

 1. Petra schreef:

  Jaa, prachtig! Ik vind jouw foto’s altijd zo mooi met dat scherpe/onscherpe!

 2. Marjolein schreef:

  Oeh prachtige foto’s zo met dat licht!

 3. Wendy schreef:

  Prachtige dat gouden zonlicht. :) Mooie herfstfoto’s.

 4. Xaviera schreef:

  Hele mooie foto’s allemaal, die lichtinval is inderdaad prachtig!

 5. Mylene schreef:

  Wat mooi zo, dat licht en dan die fijne herfstkleuren! Ik was eerst nooit zo’n fan van de herfst, omdat het altijd zo nat en grauw is. Maar dit jaar ben ik best wel verliefd geworden op de herfst. Scheelt ook dat de zon heel vaak scheen en je dus dit soort plaatjes kon schieten <3

 6. Heeeel mooi! Ik houd echt van het licht-dochter contrast.
  It sure looks magical :)

 7. Dina schreef:

  Wat een fijne foto’s. De herfst is zo mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.