Theekransje met Alyssa #2: huilen, obsessies & De Sims
30 nov 2015 / Theekransje
002
Yay, weer een verzameling van leuke, geweldige, grappige en random links, gedachten, plaatjes, foto’s, van dingen die op mijn lachspieren werkten of waar ik van moest huilen, toffe boeken, films, bezienswaardigheden, muziek waar mijn hart (en ik) van gaat zingen, wat ik at, goed nieuws en nog veel meer random shit… pardon me, stuff. Let’s get to it!

Fijn huilen

Marco Borsato heeft een nieuw album uitgebracht! Yesss, dat is iets waar ik heel enthousiast van word, hij maakt heerlijke muziek. Vorig jaar ben ik bij een concert van hem geweest; hoe gaaf was dat?! Heel gaaf. Ik ben geen supermegagrote fan, ik ken láng niet al zijn muziek, maar wat ik al zei: fijne muziek. Of huilmuziek. Want bij het nummer Breng Me Naar Het Water hield ik het niet droog, snik. Luister hier of via Spotify:

Youtube-obsessed

YT

Dat was ik stiekem al een paar jaar, maar wel met een paar sobere periodes tussendoor. Nu ben ik weer volledig terug in de Youtube-wereld. Als abonnee dan, want mijn eigen video’s… die komen nog! Mijn huidige ‘obsessies’ zijn Weylie (ilikeweylie en WahlieTV) en Karissa (Karissa Pukas en Creeping on Karissa). Heb jij een Youtube-favoriet?

Tassenjacht

tas

Om even terug te komen op ons theekransje van vorige week: ik heb een Givenchy-lookalike gevonden!! En nog wel bij de Primark voor maar 14 euro. Dat is dus meer dan 140 keer zo goedkoop dan het origineel, woohoo. Hoe het met de kwaliteit zit, geen idee, dat ga ik merken hè. Die foto hierboven is natuurlijk een ontzettende tease, maar het betekent ook dat de tas binnenkort in een blogpost voorbij gaat komen ;-)

Stuff I Googled This Week

drake // omdat ik dit filmpje bekeek (I LOL’d), en benieuwd was hoe oud Drake eigenlijk is. 29, btw. lemma // S. en ik deden een puzzel uit mijn Variapuzzels-kanjer en hij bracht me aan het twijfelen of lemma een bestaand woord is of niet. Dat is het. i can never get enough it goes on and on // komt héél vaak voor: ik hoor een liedje en dan onthou ik de lyrics, die ik later google. Ik heb het nummer dat hierbij hoort trouwens niet kunnen vinden, what a shame. de sims 3 windows 10 (en ook: sims 3 vs sims 4 en sims 2 vs sims 4) // nu S. en ik bezig zijn met het ontwerpen van een keuken in zo’n programmaatje van Grando (oh my gosh, heb ik het al eens laten vallen of niet?! we verhuizen komend jaar naar ons eerste koopappartement!!!), moest ik steeds denken aan de Sims. En toen ging ik het spelen en ben ik stiekem weer een beetje verslaafd. Maar mijn Sims 2 is toch een beetje outdated en ik wil misschien wel upgraden… maar eerst checken of het wel werkt op mijn laptop natuurlijk! Conclusie: het kan. Schijnt wel veel vast te lopen (iemand ervaring?) en na letterlijk uren googelen (en een code van het programma aanpassen om het spel schermvullend te maken, superfijn!) heb ik besloten het bij good old Sims 2 te houden. Jeej!

Tip voor de hardlopers onder ons!

JKR

Doe mee met de #SANTASTREAK van Just Keep Running! Wat wij van plan zijn: elke dag in december (en dat is dus vanaf morgen al!) minstens 2,5 km hardlopen. Tof idee, nietwaar? Da’s lekker actief blijven tijdens de feestdagen op deze manier! Check de post voor meer info! Ik doe zeker mee, ik ben heel benieuwd hoe het mij (en de rest!) zal vergaan.

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven