Het gouden herfstlicht
29 nov 2015 / Fotografie

Oh my gosh, de wereld is altijd zo mooi als het nog zonnig is, en vlak voor de zonsondergang. Die tijd van de dag – golden hour – is mijn favoriet. Op het gebied van fotografie in ieder geval! Het licht is dan zó prachtig. Zo prachtig dat op zo’n moment zelfs een naaktslak er mooi uit kan zien ;-) Needless to say, wanneer ik kan maak ik samen met mijn camera een wandeling rond dit gouden tijdstip. Vandaag laat ik je mijn favoriete foto’s van de afgelopen tijd zien. Hoop dat jij er net zo van geniet als ik!

023
027
019
028
022
031
041
036
025
026
033
016
013

xoxo2

«
»

24 reacties op “Het gouden herfstlicht”

 1. Marlotte schreef:

  Wauw, echt stuk voor stuk prachtige foto’s!

 2. Anne schreef:

  Ja, zo’n prachtig moment hè! Jij hebt het ook wel heel erg mooi vastgelegd <3

 3. Sas schreef:

  Wat een prachtige foto’s. Herfst is zo fijn!

  PS: Ik vroeg me af hoe het lettertype heet waarmee je je header heb gemaakt :-)

 4. Marjolein schreef:

  Wow, hele mooie foto’s weer! Door dat licht krijg je echt een bijzondere sfeer :).

 5. Nesrin schreef:

  Ik vind jouw foto’s altijd mooi maar deze reeks vind ik echt top! Heel gaaf.

 6. Bente schreef:

  Wat heb je dat allemaal weer prachtig weten vast te leggen! Heel mooi!

 7. Bo stuffbybo schreef:

  Ik houd ook echt van The Golden Hour, jouw fotografie is echt prachtig! <3 <3

  Liefs Bo!

 8. annouska schreef:

  Oh wat kan de zonsondergang toch mooi zijn!

 9. Claudia schreef:

  My gosh, precies wat ik dacht haha. Heel erg mooi! Liefs

 10. Sabine schreef:

  Groot gelijk, het is adembenemend!

 11. Sher schreef:

  Wauw, wat ontzettend mooi!

 12. […] nodig om deze foto’s te introduceren! Het is geen geheim dat ik hou van fotograferen in mooi zonlicht, en dan vooral vlak voor zonsondergang. Ook deze foto’s maakte ik rond die tijd van de dag, […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.