23 november 2015
Theekransje met Alyssa #1: JB, Givenchy & FOOD

Jaa, een nieuw ‘rubriek’ op Alyssaa.nl! Een soort theekransje, om alle (awesome) dingen van de week met jullie te delen! Het wordt een wekelijkse verzameling van leuke, geweldige, grappige en random links, gedachten, plaatjes, foto’s, van dingen die op mijn lachspieren werkten of waar ik van moest huilen, toffe boeken, films, bezienswaardigheden, muziek waar mijn hart (en ik) van gaat zingen, wat ik at, goed nieuws en nog veel meer random shit… pardon me, stuff. Let’s get to it!

Sorry, not sorry

Ik heb nog nooit zo vaak ‘sorry’ gezongen als deze week. Het nummer van Justin Bieber staat sinds het uitkwam op repeat hier. Voor bewijs verwijs ik je naar mijn (al bijna 10 jaar bestaande!) Last.fm-pagina. Hij staat overigens alleen op repeat als ik alleen thuis ben, ik denk dat mijn vriend niet heel vrolijk wordt van deze muziekkeuze ;-) Inmiddels heb ik trouwens het volledige album aan staan. Wat ik daar van vind, daar ben ik nog niet over uit…

Voor degenen met Spotify:

Op de wishlist

tas

Foto’s: The Golden Diamonds

Oh my, de Givenchy Antigona…. wat een mooie tas! Loooove it! Helaas heb ik geen geldboom in mijn (net zo min bestaande) tuin, dus ik ging op zoek naar een look-a-like. Dat een nepperd niet van echt leer is, daar ben ik extra blij mee. Tot nu toe spotte ik er een bij de SIX (kan zo snel geen foto vinden), maar vond ‘m iets te klein. Een andere mooie zag ik bij New Look; zie de tas rechtsboven in de collage hierboven. Ik heb ‘m nog niet in het echt gezien, maar dat staat op mijn to do-lijstje! ;-) Deze kost maar 30 euro, da’s bijna zeventig keer zo goedkoop. Yup.

Huilen van het lachen

Dit. Geloof me, bekijk deze link. Lang geleden dat ik letterlijk moest huilen van het lachen. Het is echt hi-la-risch. (Zo zie je maar weer, fouten zijn alleen maar menselijk! En grappig. Uiteindelijk.) Ik heb deze pagina nu al de hele week openstaan, en als ik even wil lachen pak ik ‘m erbij. Genoeg materiaal voor een week lang lachen volgens mij ;-)

Stuff I Googled This Week

postzegels kopen // omdat ik serieus heel hard moest nadenken over waar ik postzegels kon kopen. Tja, ik verstuur nu eenmaal bijna nooit meer wat via de post! 1/3 cup // dat is dus ongeveer 80 ml. moleskine materiaal // ik vroeg me, nadat ik een prachtige agenda kocht voor volgend jaar, plotseling af van wat voor materiaal de kaft eigenlijk is. Toch zeker niet van mollenhuid?!?! (grapje, dat dacht ik niet echt hoor) givenchy antigona lookalike // zie stukje hierboven.

Ik at dit lekkers:

eten

Noodles en een vegetarisch bladerdeegtaartje met o.a. paddenstoelen en geitenkaas, oooh yummy. De recepten deel ik snel hier op mijn blog!

En nu jij!

xoxo2

TAGS: ,

«
»

14 reacties op “Theekransje met Alyssa #1: JB, Givenchy & FOOD”

 1. Madelon schreef:

  Oh wat een leuke tassen! Ik ben ook opzoek naar een nieuwe tas dus best handig dat ik hier nou wat leuke tegen kom haha. En dat linkje met de fouten en uitspraken van mensen, geweldig! Volgens mij staan er op de website van Linda ook wel wat van zulke uitspraken, voor als je meer materiaal nodig hebt haha

 2. Superleuk, zo’n artikeltje!

 3. Nesrin schreef:

  Oeh la la de Givenchy tas is een beauty maar hey 70x goedkoper will do!

  Leuk artikel!

 4. Rensina Steursma schreef:

  Wat een leuke nieuwe rubriek!
  Weer eens wat anders dan al die leuke linkjes…

 5. Anouk schreef:

  Haha, wat leuk, die Google dingen! En postzegels koop je ook gewoon online, haha :)

  • Alyssa schreef:

   Thanks! Daar was ik achtergekomen ja, haha, het was dat ik het per sé diezelfde dag op de bus moest doen, anders had ik ze online gekocht denk ik!

 6. Ann schreef:

  Als ik een kaartje koop vraag ik er een postzegel bij ;) meestal verkopen ze dat ook mja ik koop dan ook vaak kaartjes bij een bruna bijvoorbeeld

  • Alyssa schreef:

   Da’s heel handig om te doen ja! Ik moest een brief opsturen, en ben totaal niet gewend om aan postzegels te denken omdat ik zo weinig verstuur :P

 7. sunny mama schreef:

  Yummie, die noedels zien er wel erg lekker uit en dat bladerdeegtaartje zo nodig nóg lekkerder.

  Fijn weekend!

 8. […] even terug te komen op ons theekransje van vorige week: ik heb een Givenchy-lookalike gevonden!! En nog wel bij de Primark voor maar 14 euro. Dat is dus […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴