The cutest of them all

Ik kwam laatst toch zo’n leuk iPhone-hoesje tegen op een blog (deze), die moest ik hebben! Eerst vond ik ‘m alleen op een Noorse site, maar na even verder zoeken vond ik ‘m in een webshop die ook naar Nederland verzendt! De levertijd zou 3-4 weken zijn, maar uiteindelijk had ik ‘m na anderhalve week al binnen. Awesome!

Is-ie niet ongelooflijk schattig?

xoxo2

gepost op 16/03/2011 in Shoppen

TAGS: , , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴