6 new favorite blogs
17 mrt 2011 / Favorieten, Lijstjes
Mag ik allereerst even mijn liefde verklaren aan Bloglovin’? Oké, thanks. Ik vind het namelijk een geweldige uitvinding. Heel veel nieuwe blogs ontdek ik via Bloglovin’, maar is dit niet het geval, dan is het eerste wat ik doe… juist, de blog zoeken op BL en gelijk followen! Ik ben altijd erg teleurgesteld als een blog nog niet op BL te vinden is, haha. Dus hierbij: ken of heb je BL nog niet? Ga eens kijken en meld je (blog) aan! Het is ook geweldig makkelijk om zo alle nieuwe, ongelezen blogposts langs te gaan. En dan heb ik het nog niet eens over de mogelijkheid je gevolgde blogs zelf onder te verdelen in categorieën…. Oh how I love that! Anyway, af en toe duik ik eens helemaal in de verschillende blogcategorieën op Bloglovin’, om nieuwe toffe blogs te ontdekken. Hierbij 5 van mijn recente favorieten! Ze zijn toevallig allemaal buitenlands (Zweeds, bijvoorbeeld)… je kunt je voorstellen dat Google Translate langzamerhand een goede vriend van me is geworden… ;)

 • Things y♥u remember » Super hoe zij van dagelijkse dingen zulke leuke, mooie en inspirerende foto’s maakt. Ik word steeds vrolijk van haar blogposts!
 • Nevnarien » Een leuke, Zweedse blog met foto’s van dagelijkse dingen, outfits, eten en meer.
 • LLYMLRS » Dit is meer een fashion- dan fotografieblog, maar dan niet alleen met outfits, maar ook echte dagelijkse “dagboekverhalen” erbij. Leuk!
 • Caroline Maria » Zij post elke dag meerdere foto’s van eigenlijk bijna alles. Vrolijke blog!
 • Linn Lowes » Mooie foto’s en ik ben vooral fan van haar simpele maar toffe manier om outfits te laten zien.
 • Ohstlin » Nog een Zweedse fotografieblog… simpele dingen mooi gefotografeerd!
Hebben jullie onlangs nog toffe blogs ontdekt? Do share!

xoxo2

TAGS:

«
»

18 reacties op “6 new favorite blogs”

 1. Laura schreef:

  BL is inderdaad heeeeel handig! Zo hoef ik noet alle blogs af om te kijken of er al een nieuwe post is geplaatst! :)

 2. Claudia schreef:

  Ik hoef dankzij BL niet meer alle blogs af om te kijken of er nieuwe posts zijn. Handig! Ik heb jouw blog ook via BL gevonden en jij zit bij mijn zes favorieten, vooral door je mooie foto’s!

 3. Eline schreef:

  Ik ken ze allemaal niet! Yes, nieuw leesvoer!

 4. Angelina schreef:

  De eerste twee en de laatste ken ik ook al een poosje, haha ;) ik hou van Zweedse bloggers. Altijd prachtige foto’s, en leuke teksten! De andere drie ken ik niet dus bedankt, weer nieuwe lees- en kijkvoer! ;)

 5. Angelina schreef:

  Oh en natuurlijk hou ik ook van Bloglovin, zoveel handiger!!

  Deze vind jij (en anderen) misschien ook wel leuk:
  http://santapola.blogg.se
  http://tinkerbella.blogg.se/
  http://smoozyblog.blogspot.com/

  :)

 6. Carmen schreef:

  Leuk, ik ga even een kijkje nemen! Bloglovin’ is superhandig inderdaad! Eerst moest ik altijd iedereen opzoeken om te kijken of ze nog wat nieuws hadden gepost, en nu met bloglovin’ scheelt dat zooooveel tijd haha.

 7. forrthira schreef:

  Ik ben dol op BL! Heb hem zelfs als favoriet op mijn telefoon. Het is zó fijn en snel. Nieuwe verrassingen heb ik nog niet ontdekt, ik blijf nog even trouw aan mijn oldies. Heb al te weinig tijd om bij te blijven ;)

 8. Floor schreef:

  Oh, deze ga ik zeker even rustig bekijken. Fotoblogs mogen altijd toegevoegd worden aan mijn lijstje :D

 9. Anne schreef:

  Haa grappig ik heb een paar dagen terug ook wat van m’n favoriete blogs geplaatst. Deze kende ik nog niet, leuk!

 10. Danique schreef:

  Ik hou van Bloglovin! Geweldig programma

 11. Rianne schreef:

  Ik gebruik Google Reader voor mijn blogs. Zo te lezen kan ik daarmee precies hetzelfde als bloglovin =D

 12. Liesbeth schreef:

  Tijd om mijn blog er eens op te zetten. Het “probleem” is dat ik zelf werk met een RSS-reader, daar staan zowel blogs, nieuwssistes, grafische sites… eigenlijk gewoon àlle sites die ik bij wil houden in. En eigenlijk heb ik dan niet zoveel nood meer aan BL. Maar kijk, ik ga nu toch eens piepen :p

 13. kim schreef:

  Ik vind het ook een handig programma, maar ik probeer niet teveel blogs te volgen.. echt geen tijd voor haha.

 14. Maris schreef:

  Oh, wauw! Ik houd van Zweedse en Noorse blogs! Die hebben vaak altijd zulke prachtige lay outs! Love it! Ik ga me zeker aanmelden op BL!

  Ik volg nu ook iemand al een tijdje die heel goed is in tekenen en fotografie:

  Zij heeft echt een geweldige blog ook en ze is Zweeds! :)
  x

 15. Milou schreef:

  Jouw blog kwam naar boven als ‘recommend’ via Bloglovin, en ik vind het een leuke blog! Dus ik ga je zeker volgen :D

 16. LOU schreef:

  Veel buitenlandse blogs eigenlijk he?! Wel leuk! Dat zijn altijd mooiere foto’s, alleen al omdat het geen Nederlands landschap/achtergrond heeft.

 17. Marlous schreef:

  ja bloglovin is fijn! zo was ik jouw blog helemaal vergeten haha maar hij is leuk, dus ik voeg je toe op bloglovin, vind ik je tenminste snel terug ;)

 18. […] aanleiding van het berichtje op Alyssa haar blog leek het mij ook leuk om even een kort lijstje samen te stellen met wat mijn favoriete […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.