“The butterfly counts not months but moments, and has time enough”
27 aug 2014 / Fotografie

Bovenstaande quote komt van een dichter, genaamd Rabindranath Tagore. Ik vond het een toepasselijke uitspraak en daarbij ook een inspirerende! Vandaag laat ik jullie vlinders zien! Ik noemde al eerder dat ik een middagje samen met mijn ouders (mijn moeder ook bewapend met camera) ben gaan fotograferen in een vlindertuin. Vlinders zijn toch wel erg aparte en mooie wezentjes! Sommige waren zo snel weer weg van een plekje dat ze moeilijk te fotograferen waren, andere waren het ideale model: ze bleven mooi op één plaats zitten. Het was in ieder geval superleuk om te doen en bijna net zo leuk om daarna de foto’s te bekijken, uit te zoeken en aan te passen om erover te bloggen!

014
005
050
010
009
013
028
001
057
056

Prachtige beestjes, niet waar? Vooral de vlinder met de doorzichtige vleugels, wauw. Zo bijzonder! Ik moet wel zeggen dat ik geen fan was van plotseling langs mijn hoofd fladderende vlinders, haha. Maar verder was het dus een erg leuk uitje! Naast vlinders waren er nog meer dieren te vinden, waar ik natuurlijk ook foto’s heb gemaakt. Ik denk dat het voor zich spreekt dat er nog posts zullen volgen met nog meer foto’s ;-) Ik maakte al mijn foto’s trouwens met mijn geliefde 50mm f/1.8-lens.

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy