“The butterfly counts not months but moments, and has time enough”
27 aug 2014 / Fotografie

Bovenstaande quote komt van een dichter, genaamd Rabindranath Tagore. Ik vond het een toepasselijke uitspraak en daarbij ook een inspirerende! Vandaag laat ik jullie vlinders zien! Ik noemde al eerder dat ik een middagje samen met mijn ouders (mijn moeder ook bewapend met camera) ben gaan fotograferen in een vlindertuin. Vlinders zijn toch wel erg aparte en mooie wezentjes! Sommige waren zo snel weer weg van een plekje dat ze moeilijk te fotograferen waren, andere waren het ideale model: ze bleven mooi op één plaats zitten. Het was in ieder geval superleuk om te doen en bijna net zo leuk om daarna de foto’s te bekijken, uit te zoeken en aan te passen om erover te bloggen!

014
005
050
010
009
013
028
001
057
056

Prachtige beestjes, niet waar? Vooral de vlinder met de doorzichtige vleugels, wauw. Zo bijzonder! Ik moet wel zeggen dat ik geen fan was van plotseling langs mijn hoofd fladderende vlinders, haha. Maar verder was het dus een erg leuk uitje! Naast vlinders waren er nog meer dieren te vinden, waar ik natuurlijk ook foto’s heb gemaakt. Ik denk dat het voor zich spreekt dat er nog posts zullen volgen met nog meer foto’s ;-) Ik maakte al mijn foto’s trouwens met mijn geliefde 50mm f/1.8-lens.

xoxo2

«
»

16 reacties op ““The butterfly counts not months but moments, and has time enough””

 1. Dina schreef:

  Wauw! Ik ben zo gek op vlinders! Hele mooie foto’s en een mooie quote ook!

 2. Die met doorschijnende vleugels is echt heel bijzonder!

 3. Manon schreef:

  Wauw geweldige foto’s , vlinders hebben bij ons een speciale betekenis

 4. Bente schreef:

  Wat een prachtige foto’s! Die met die doorzichtige vleugels is helemaal mooi! Die heb ik ook wel eens gespot in de vlindertuin van Artis :)

 5. Noelle schreef:

  Prachtige foto’s! Vooral die laatste is echt bijzonder. Ik heb helemaal niets met beestjes maar zo op de foto zien ze er toch wel mooi uit :)

 6. Linda schreef:

  Waaauw die doorzichtige vleugels! Hele mooie foto’s!

 7. Eva schreef:

  Wat ontzettend mooi. Zowel de foto’s als de quote. Ben altijd al dol geweest op vlinders, zo vrij. Prachtig xx
  http://www.creativityandchocolate.com

 8. Marjolein schreef:

  Wat een mooie foto’s! :D ik hou van vlinders. Ik was op Bali in een vlinderpark, en daar waren ook zulke prachtige vlinders… :)

 9. Nina schreef:

  Erg mooie foto’s! Ik ben onlangs ook naar een vlindertuin geweest en heb daar ook een blogpost over gemaakt! Zo herkenbaar dat die fladderende vlinders om je heen je toch geen heel rustig gevoel geven haha. Af en toe dook ik hier en daar stiekem weg als er een vlinder op me af kwam ;-)

 10. Jorien schreef:

  Heel mooi! <3 ik ben dol op vlinders en fotografeer ze heel erg graag :D

 11. Anouk schreef:

  Wauw! Hoe krijg je het voor elkaar? Vlinders blijven bij mij nooit zitten :(

 12. […] de vlindertuin waar ik laatst was, vlogen niet alleen maar vlinders rond. Er zaten namelijk ook parkietjes in de bomen! Superleuk, […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.