25 augustus 2014
Snapshots: in the kitchen & running again

In de blogwereld is maandag volgens mij een beetje de “snapshot-dag” geworden (of loop ik weer achter? Haha); ik post eigenlijk altijd wanneer ik wil, maar op een of andere manier… als ik snapshots wil bloggen, komt dat vaak uit op maandag. Dus bij deze, ook van mij een paar random kiekjes op de maandag ;-) Ik heb vooral weer lekker gekookt en ik zit eindelijk weer in mijn hardloopritme!

005

Dadels! Ik at een paar dadels voordat ik een rondje ging hardlopen. Dadels zijn zo lekker, ik vind het net snoepjes. Maar dan gezond! Tip: koop dadels in een doosje (bijv. zoals de paarse op deze foto) bij van die kleine supermarktjes, die zijn heerlijk zacht!

001

Een groen monster om de dag goed te beginnen! Banaan, vers sinaasappelsap, spinazie en kokoswater.

009

YES, na lange tijd ben ik dus weer begonnen met workouts! Ik gebruik altijd de Nike Training Club-app, die vind ik superfijn.

008

Mijn tech essentials ;-)

007

Ik word blij van dit hoekje op mijn bureau!

002

Ondanks de vieze kleur (laten we wel wezen, het ziet er niet echt aantrekkelijk uit) was dit een hele lekkere smoothie! Hij bestond uit bevroren bosbessen, bananen, veel spinazie en een beetje henneppoeder (natuurlijk proteinepoeder).

003

Met veel moeite en een paar korte wandelpauzes haalde ik de 7,5 kilometer. Elke kilometer telt, en ik was zo blij weer eens meer dan 5 te hebben gelopen!

015

Biologisch sap, gevonden bij Aldi. Heel erg lekker!

013

Op aanraden van mijn vriend maakte ik dit gerecht: melanzane alla parmigiana. Alleen niet helemaal zoals het hoorde, want de parmezaanse kaas miste ;-) Het is een ovenschotel met aubergine, tomatensaus, courgette en mozzarella.

012

De beste fruitcombinatie ooit? Mango en ananas!

011

Ik bakte en maakte foto’s… het resultaat kon je hier al zien!

010

Dit was echt superlekker! Mix van tofu, groenten en kruiden in arabisch brood (besmeerd met hummus). Eventjes in de oven om het brood knapperig te maken… yum.

016

Weer een workout afgerond, pfoe! Daarna was het tijd om te doen wat mijn kussentje zegt ;-) (haha, als je de foto niet zo zien klink ik een beetje gek denk ik)

017

Ooooh, wat was dit een geslaagde maaltijd! Ik kan zo enthousiast worden van eten, merk je het? Ik maakte kikkererwtburgers met zongedroogde tomaat. Het recept verschijnt binnenkort hier op mijn blog!

018

Weer tijd voor een rondje hardlopen! Deze keer liep ik eindelijk weer een 5K aan één stuk. Feels good!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne (werk)week!

xoxo2

TAGS: , , ,

«
»

20 reacties op “Snapshots: in the kitchen & running again”

 1. Nikki schreef:

  Ik raak altijd helemaal geïnspireerd door jouw gezonde eten en sportieve acties. Lekker bezig! *zet spinazie en kokoswater voor smoothies op boodschappenlijst

 2. Bente schreef:

  Wat ben je goed bezig met sporten! En lekker maaltijden komen er voorbij! :)

 3. Jessica schreef:

  Leuke foto’s!
  Even een vraagje, wat voor kruiden en groentes had je bij de tofu gedaan? Klinkt erg lekker namelijk. :-)

 4. Roos schreef:

  Ik ben super benieuwd naar dat lekkere recept van die burgers! X

 5. Anouk schreef:

  Wat goed van je dat je het sporten weer hebt opgepakt! Ik ben suuuuper benieuwd naar het recept van de kikkererwtburgers! En wat maak jij mooie foto’s zeg :)

 6. Cariena schreef:

  Leuke foto’s weer! Ik ga vind de NTC app ook heel fijn om mee te sporten. Bevalt de Nike GPS horloge nog steeds goed? Ik zit er aan te denken om hem ook te kopen, maar kan op je website niet goed meer terug vinden of je er nog iets over geschreven hebt :$

 7. Anouck schreef:

  Wat een leuke foto’s weer, wat ben je sportief bezig! De Nike app lijkt me heel fijn, ik ga er zo eens naar kijken. Bij de Aldi hebben ze ook biologische jam, en die is zó lekker! Wat is je lay-out trouwens mooi, wauw!

 8. Roos schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar het recept van de kikkererwtburgers, het ziet er heel lekker uit!

 9. Manon schreef:

  Wat een leuke fotos

 10. Roos schreef:

  Fijne foto’s weer! Is die app van Nike alleen voor hardlopen of ook voor andere workouts?

 11. Suuz schreef:

  Geweldige snapshots weer!! Lekker sportief en vooral heeeeeerlijke foodfoto’s! Zoooo leuk!

 12. Lauriëtte schreef:

  Prachtige foto’s! Wat goed dat je weer bent gaan hardlopen! Ik wil ook eens beginnen met die Nike Training app. Heb het een paar keer geprobeerd maar kan maar geen leuke trainingen vinden :( Of vaak heb je dan trainingsspullen nodig die ik niet in huis heb!

  • Alyssa schreef:

   Dankjewel! Dat vind ik ook wel vaak, ik heb namelijk bijna geen trainingsspullen :P Ik heb daarom ook een paar favoriete workouts die ik doe, of ik doe de oefeningen zonder iets ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴