Outfit: camel jas
20 feb 2016 / Kleding & zo, Sponsored

Hé, dit is wat nieuws! Je ziet het goed: een “outfit of the day”-post! Ik doe het eigenlijk nooit, maar voor alles een eerste keer, nietwaar? Het is nog een hele kunst hoor, haha. Dat voor de camera staan… daar moet ik heel erg aan wennen, normaal ben ik degene die de foto’s maakt. Maar hé, het bleek toch wel leuk om te doen! Iets om vaker te doen? Wellicht… Kijk je mee naar mijn eerste echte outfitfoto’s? ;-)

Ik mocht een kledingstuk uitzoeken bij de webshop SheIn, en aangezien ik graag nieuwe dingen probeer, leek het me tof om op deze manier eens een outfitpost te maken! Ik had al een tijdje in mijn hoofd zitten dat ik wel een ‘camelkleurige’/beige jas wilde hebben. Vind dat altijd zo chic staan! Daarom koos ik voor deze jas. De kleur is mooi licht, precies wat ik zocht. Het enige nadeel is dat mijn huidskleur ook erg licht is en niet super matcht met de jas, maar door de gekleurde sjaal vind ik ‘m toch mooi staan.

De schoenen heb ik echt al een paar jaar, maar ik heb ze niet vaak gedragen. Waarom? Geen idee! Een paar weken terug – toen ik mijn schoenen en kleding uitzocht – herontdekte ik ze en wat lopen ze eigenlijk fijn! Voor schoenen met hak kan ik er verbazingwekkend fijn en lang op lopen. Fijne (terug)vondst dus!

004
001
016
005
009
015
010

(foto’s gemaakt door mijn moeder!)

Dit draag ik:

Jas – SheIn / Blouse, tas & legging – Primark / Schoenen – Van Haren / Sjaal – Onbekend Op mijn nagels: Essie – Limited Addiction

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy