Outfit: camel jas
gepost op 20/02/2016 in Kleding & zo, Sponsored
011

Hé, dit is wat nieuws! Je ziet het goed: een “outfit of the day”-post! Ik doe het eigenlijk nooit, maar voor alles een eerste keer, nietwaar? Het is nog een hele kunst hoor, haha. Dat voor de camera staan… daar moet ik heel erg aan wennen, normaal ben ik degene die de foto’s maakt. Maar hé, het bleek toch wel leuk om te doen! Iets om vaker te doen? Wellicht… Kijk je mee naar mijn eerste echte outfitfoto’s? ;-)

Ik mocht een kledingstuk uitzoeken bij de webshop SheIn, en aangezien ik graag nieuwe dingen probeer, leek het me tof om op deze manier eens een outfitpost te maken! Ik had al een tijdje in mijn hoofd zitten dat ik wel een ‘camelkleurige’/beige jas wilde hebben. Vind dat altijd zo chic staan! Daarom koos ik voor deze jas. De kleur is mooi licht, precies wat ik zocht. Het enige nadeel is dat mijn huidskleur ook erg licht is en niet super matcht met de jas, maar door de gekleurde sjaal vind ik ‘m toch mooi staan.

De schoenen heb ik echt al een paar jaar, maar ik heb ze niet vaak gedragen. Waarom? Geen idee! Een paar weken terug – toen ik mijn schoenen en kleding uitzocht – herontdekte ik ze en wat lopen ze eigenlijk fijn! Voor schoenen met hak kan ik er verbazingwekkend fijn en lang op lopen. Fijne (terug)vondst dus!

004
001
016
005
009
015
010

(foto’s gemaakt door mijn moeder!)

Dit draag ik:

Jas – SheIn / Blouse, tas & legging – Primark / Schoenen – Van Haren / Sjaal – Onbekend
Op mijn nagels: Essie – Limited Addiction

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy