Outfit: camel jas
20 feb 2016 / Kleding & zo, Sponsored

Hé, dit is wat nieuws! Je ziet het goed: een “outfit of the day”-post! Ik doe het eigenlijk nooit, maar voor alles een eerste keer, nietwaar? Het is nog een hele kunst hoor, haha. Dat voor de camera staan… daar moet ik heel erg aan wennen, normaal ben ik degene die de foto’s maakt. Maar hé, het bleek toch wel leuk om te doen! Iets om vaker te doen? Wellicht… Kijk je mee naar mijn eerste echte outfitfoto’s? ;-)

Ik mocht een kledingstuk uitzoeken bij de webshop SheIn, en aangezien ik graag nieuwe dingen probeer, leek het me tof om op deze manier eens een outfitpost te maken! Ik had al een tijdje in mijn hoofd zitten dat ik wel een ‘camelkleurige’/beige jas wilde hebben. Vind dat altijd zo chic staan! Daarom koos ik voor deze jas. De kleur is mooi licht, precies wat ik zocht. Het enige nadeel is dat mijn huidskleur ook erg licht is en niet super matcht met de jas, maar door de gekleurde sjaal vind ik ‘m toch mooi staan.

De schoenen heb ik echt al een paar jaar, maar ik heb ze niet vaak gedragen. Waarom? Geen idee! Een paar weken terug – toen ik mijn schoenen en kleding uitzocht – herontdekte ik ze en wat lopen ze eigenlijk fijn! Voor schoenen met hak kan ik er verbazingwekkend fijn en lang op lopen. Fijne (terug)vondst dus!

004
001
016
005
009
015
010

(foto’s gemaakt door mijn moeder!)

Dit draag ik:

Jas – SheIn / Blouse, tas & legging – Primark / Schoenen – Van Haren / Sjaal – Onbekend Op mijn nagels: Essie – Limited Addiction

xoxo2

«
»

27 reacties op “Outfit: camel jas”

 1. Marushi schreef:

  Leuke outfit! Die schoenen en je jas zijn super! -x-

 2. Bo stuffbybo schreef:

  Aaah wauw wat leuk zeg je eerste outfit foto’s! Hele mooie foto’s en je staat er goed op. Je jas is echt heel mooi en staat je ook heel mooi. Ik zeg vaker doen, die outfit foto’s :) Liefs!

 3. Anna schreef:

  Super mooie jas <3. En prachtige foto's ook!

 4. Bente schreef:

  Wat een leuke en vrolijke foto’s!

  Dat huidskleur en kleur van de jas probleem ken ik, daarom blijf ik toch maar uit de buurt van camel jassen, hoe leuk ik ze ook vind!

 5. Sas schreef:

  Leuk die jas! En die kleuren sjaal staat er ook erg tof bij.

 6. Luna schreef:

  Wat leuk, een outfitpost! Mooie jas! :)

 7. Ilona schreef:

  Wauw wat een leuke jas en schoenen! Staan je echt super :)
  Je straalt trouwens op je foto’s ;)

  Ilona
  http://www.artthisisart.blogspot.be

 8. Joyce rdt schreef:

  Wat een leuke outfit zeg!!

  Liefs.x

 9. Sher schreef:

  Wat zie je er leuk uit! Die schoenen zijn echt heel gaaf!

 10. Mariska schreef:

  Ik vind vooral je jas en tas zoooo mooi! Heel leuke foto’s :D

 11. elma schreef:

  Wat een super leuke outfit zeg! Mooie jas en de sjaal staat er ook goed bij!

 12. Sofie Katelijne schreef:

  Prachtig exemplaar heb je gekozen! Ik wil echt al een tijdje een camelkleurige jas maar heb nog nooit mijn volle goesting gevonden :)

 13. gea schreef:

  Wat een leuke jas, de kleur is ook erg tof!

 14. Reshma schreef:

  Leuke outfit! Vooral de jas, erg leuk en helemaal in!

 15. […] ik me – nog – niet heel gemakkelijk voel als iemand foto’s van me maakt. Goed, de vorige keer was het wel heel leuk, dus op die manier ga ik het zeker ook nog doen! Kortom: deze foto’s […]

 16. […] straatjes van Haarlem. Het is niet de allereerste keer dat ik poseerde voor #ootd-foto’s (dat was deze keer), maar jeetje, het voelde wel zo, haha. Vandaar dat ik vandaag niet alleen de […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.