Life update: gekneusde duim & bijna verhuistijd
27 feb 2016 / Dagelijks leven

Zo, wat een week heb ik achter de rug. Vorige week zondag deed ik iets wat Heel Erg Dom was: ik hield mijn duim in de deurpost terwijl ik de (zware) deur dichtdeed. AU!!! Ik was met mijn gedachten ergens anders en tja, toen zat mijn duim dus ertussen. Het ergste was dat toen ik merkte dat mijn vinger ertussen zat, ik de deur niet meteen weg kreeg, maar deze eerst nog een stukje verder dicht ging. Dubbel AU!

Oh my, ik heb zelden zoveel pijn gehad, ik wist niet waar ik het zoeken moest. Gelukkig was mijn vriend in de buurt en kon hij me helpen zo kalm mogelijk te blijven (dat lukte niet helemaal, haha). We zijn gelijk weer terug het huis in gegaan om mijn duim onder de kraan te houden. Fast forward anderhalf uur en ik zat bij de huisartsenpost in het ziekenhuis. Er werden foto’s gemaakt en gelukkig bleek mijn duim niet gebroken, maar dus wel gekneusd. Helaas maakte dat het niet minder pijnlijk.

duim

Het verband mocht er – gelukkig! – na twee dagen al af

En nu zit ik dus met een gekneusde duim die ik – nog steeds – (bijna) niet kan gebruiken. Of niet durf te gebruiken, want hij is zó gevoelig nu. Gevoelig, dik en paars (klikken op eigen risico ;-)). Inmiddels kan ik in ieder geval weer wat langer typen op mijn laptop zonder dat het veel pijn gaat doen :-) Maar het ergste: ik kan nu dus niet fotograferen en niet schrijven. Aargh!! Het wordt elke dag beter, dat gelukkig wel.

hearts

Verder wel goed nieuws: het schiet lekker op in het nieuwe huis! De badkamer en wc zijn klaar en de keuken wordt komende week geïnstalleerd. Het gaat ineens heel hard! Over een maand verhuizen we volledig, zo spannend en zo leuk! Foto’s gaat zeker weten nog volgen, maar waarschijnlijk pas wanneer m’n duim weer goed functioneert… ;-)

xoxo2

«
»

16 reacties op “Life update: gekneusde duim & bijna verhuistijd”

 1. Rianne schreef:

  Oei, zo pijnlijk! Veel beterschap!

 2. Bente schreef:

  Oei dat klinkt inderdaad niet heel handig! Gelukkig niks gebroken want dan zit je er nog veel langer mee. Al zal dit ook niet lekker voelen :(

  wat een fijn vooruitzicht dat jullie huisje bijna af is! Leuk hoor!

 3. Akane schreef:

  Oooh… :( get well soon!

 4. Dhini schreef:

  Awww! Veel beterschap!
  Ik ben benieuwd naar je nieuw woning. Room tour?

 5. Bettie schreef:

  Ai, dat klinkt heel erg pijnlijk. Hopelijk is het snel voorbij.

 6. annouska schreef:

  Oh wat balen van je duim zeg. Zo kan je ook een stuk minder doen in huis natuurlijk :( Ik hoop dat hij snel geneest.

 7. Joyce rdt schreef:

  Oh nee wat balen zeg :(, beterschap! Wel fijn om te lezen dat ’t met het huis opschiet :)!

  Liefs.x

 8. […] gingen de hardloopschoenen weer aan. Niet heel makkelijk kan ik je vertellen, want door mijn stomme gekneusde duim kreeg ik mijn veters niet zo goed gestrikt. Toch ging ik lekker de deur uit, het was immers […]

 9. […] Mijn duim weer volledig gebruiken! Inmiddels kan ik echt bijna alles wel weer doen, maar ofwel zonder mijn duim ofwel met enige moeite en pijn. Gelukkig wordt het elke dag een stukje beter. […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.