Outfit: black & white
11 mei 2016 / Kleding & zo

Jaaa, ik wilde vaker outfitfoto’s gaan maken hè? Ik zal je vertellen: ik vind het nog best lastig! Vooral als ik het in mijn eentje wil doen, wat vaak het geval zal zijn. Omdat ik a) graag zelf mijn foto’s maak, b) niet steeds een ander wil vragen en c) ik me – nog – niet heel gemakkelijk voel als iemand foto’s van me maakt. Goed, de vorige keer was het wel heel leuk, dus op die manier ga ik het zeker ook nog doen! Kortom: deze foto’s maakte ik zelf – spot de afstandsbediening! – op het balkon :-)

Ik had vorig jaar al een tijdje in mijn hoofd zitten dat ik een mooie, wat langere jurk wilde hebben. Toen ik deze zwart-wit gestreepte jurk tegenkwam bij de H&M ging ‘ie meteen mee naar het pashokje en hé, hij stond me wel! Die ging dus mee. Ik zou ‘m eigenlijk vaker moeten dragen! Ik vind vooral zo’n (nep)leren jasje er heel leuk bij staan. Het jasje op de foto heb ik inmiddels weggedaan trouwens, maar daarvoor in de plaats heb ik een soortgelijk jasje, alleen eentje die nog mooier is. Voor mij echt een musthave in mijn garderobe!

027
020
023
028
029
031

Dit draag ik:

Jurk – H&M / Jasje – H&M / Ketting – Happiness Boutique / Tasje & schoenen – Primark

hearts

De foto’s zijn gemaakt met een 14mm-lens, oftewel een groothoeklens. Ik hoop dat ik er niet te distorted uitzie. ;-) Deze outfit stond al een tijdje klaar om te posten, vandaar dat mijn haar nog lang is op de foto’s! Ik ben nog steeds superblij met mijn lob!

xoxo2

TAGS: , ,

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy