Hardlopen: Nike Zoom Structure 19 Flash
gepost op 8/03/2016 in Hardlopen
001

De Nike Zoom Structures zijn de fijnste hardloopschoenen die ik (tot nu toe) ken! Ik heb mijn eerste paar op de gok gekocht en ik ben heel blij dat dat goed uitgepakt heeft. Het is overigens geen aanrader hoor, ‘zomaar’ hardloopschoenen kopen zonder ze te proberen. Het is dat ik al wist wat mijn hardloopmanier was – ik heb zo’n ‘loopfilmpje’ laten maken bij Run2Day – en las dat deze schoenen geschikt zijn voor mijn loopstijl. Anyway, inmiddels heb ik twee paar gewone en een paar uit de Flash-serie: bovenstaande beauties. Waterdicht en lichtreflecterend!

004
003

Eerste indruk? Wat zijn ze mooi! Ik heb nog nooit zwarte hardloopschoenen gehad, eigenlijk alleen maar (felle!) kleurtjes, dus dit was helemaal nieuw voor me. Maar I love it! Ze zijn ook perfect om gewoon dagelijks te dragen. Nu het allerbelangrijkste natuurlijk: hoe zitten ze en hoe lopen ze?

Pasvorm: ik heb de maat besteld die ik altijd heb bij Zoom Structures: 40,5. Precies een maat groter dan mijn normale schoenmaat. Ik merkte wel meteen dat deze schoenen van wat dikker materiaal zijn dan de reguliere Zooms; ze zaten goed, maar ik moet er wel mijn dunnere hardloopsokken in aan doen.

Hoe lopen ze? Heerlijk! Zoals ik gewend ben van deze serie: zacht en stabiel. Ik voel de ondersteuning, maar niet té. Het zijn niet hele lichte schoenen, maar gelukkig voelen ze niet zwaar als je ze aan hebt.

Het leuke van deze schoenen is natuurlijk dat ze lichtreflecterend zijn, en niet zo’n beetje ook! Zie hier:

Nike Zoom Structure 19 Flash
002

Wat zijn jouw favoriete hardloopschoenen?

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy