Snapshots: Christmas lights, filming + more running
20 dec 2013 / Dagelijks leven

002

Ik filmde mezelf terwijl ik piano speelde (in dit geval: River Flows in You van Yiruma). Kijk hier het fragmentje.Filmen! Ik vind het zo leuk. Ik filmde wat stukjes voor mijn “apartment tour”. Vrees dat die pas in januari af is, maar we zullen zien. Hij komt er sowieso!

001

Eén van mijn runs: ik deed 3,82km in 30 minuten. Het ging helemaal niet zo lekker, maar het is altijd fijn om even actief te zijn geweest!#selfie en #nofilter Hashtags op mijn blog?! Jep.

003

Essie-lakje #1: Skirting the Issue.Essie-lakje #2: Butler Please.

004

Outfit van de dag, met mijn nieuwe trui van de Primark! Zocht al tijden naar zo’n soort trui, eindelijk gevonden, yay. Ketting & broek zijn beide ook van Primark, trouwens.Sinterklaasavond met familie! Mijn neefje is lekker verwend, hij kreeg onder andere deze McQueen/Cars-auto die van afstand te besturen is.

005

Iets wat ik al lange tijd niet meer thuis heb gemaakt: tosti!Met mijn camera op pad om te fotograferen te filmen. Favoriete bezigheid!

006

Ik kocht deze gave ‘kerstboom’ bij de Action. In het echt nog mooier: de sterren hebben een soort 3D-effect. Heel tof!Ik verplaatste ‘m naar een andere plek: hij staat nu op mijn spiegelende kastje. Love it!

007

Zo’n mooie zonsondergang moest ik (net als de rest van Nederland, hihi) natuurlijk even vastleggen. Maar niet voordat ik er even zonder camera van had genoten.Mijn tweede 5K ever deed ik aan één stuk in 34:12. Ik ben er nog steeds trots op! Vooral omdat ik daarvoor als langste 15 minuten zonder te stoppen deed.

008

Gezellig kaarslicht! Deze theelichthouders zijn zo leuk.Maneschijn. De maan had een soort halo, helaas is dat op de foto niet te zien. Hier lijkt ‘ie alleen maar groter dan ‘ie eigenlijk was ;)

009

Het licht scheen in de ochtend zo mooi naar binnen, dat ik het even wilde vastleggen.Voor het eerst in lange tijd mijn e-reader weer tevoorschijn gehaald. Ik ben op dit moment aan het lezen in My Booky Wook van Russell Brand.

010

Wat ik de laatste dagen als ontbijt/lunch heb gegeten: volkoren speltpannenkoeken met rozijnen! Ingrediënten: volkoren speltmeel, 2 eieren, bakpoeder, vanille, beetje amandelmelk, rozijnen. Hoeveelheden heb ik niet opgelet, gewoon gemixt tot het niet te dik of te dun was ;)Aan de thee in mijn favo mok & hard werken aan mijn scriptie. Inmiddels is hij ingeleverd (gisteren gedaan), dus wordt het duimen! Het duurt allemaal langer dan ik had verwacht, maar als het nu goed loopt (en dat gaat het!) ben ik eind januari eindelijk afgestudeerd.

xoxo2

«
»

8 reacties op “Snapshots: Christmas lights, filming + more running”

 1. Anne schreef:

  Ohh je ontbijtje ziet er echt heel erg lekker uit :)

 2. Dita schreef:

  Leuke foto’s, hoop dat je scriptie wordt goedgekeurd

 3. Martina schreef:

  Leuk dat je druk bent met filmen :)

 4. Esmay schreef:

  Essie Butler Please is supermooi! Leuke foto’s!

 5. Miranda schreef:

  Wat super leuk om te zien. Erg leuk dat je weer druk bezig bent met filmen.

 6. Melissa schreef:

  Leuke foto’s, ik ben benieuwd naar het filmpje met de tour :)

 7. Kimberly schreef:

  Die kerstboom met die sterren ziet er leuk uit! Helaas niet gezien toen ik laatst in de action was, anders had ik hem denk ook wel meegenomen mee naar huis hihi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.