What dreams are made of
29 nov 2010 / Interieur

Dromenvangers, ik geloof er wel een beetje in. Ik heb er één en ik heb zelden tot nooit nachtmerries. Toeval? Misschien wel, misschien niet! Maar een dromenvanger is natuurlijk sowieso een hartstikke leuke decoratie en als-ie nachtmerries voor je vangt? Nog beter. Hij hangt bij mij boven mijn bed, aan een grote lijst met mijn plattegrond-van-New York-poster erin. Staat leuk, toch? En het staat (heel onbewust) natuurlijk op een of andere manier een beetje symbool voor mijn droom om New York te bezoeken. (dromenvanger, geen nachtmerries, new york-poster.. get it? haha)

De lijst en de poster zijn beide van Ikea, waar ik de dromenvanger heb gekocht weet ik niet meer!

xoxo2

«
»

8 reacties op “What dreams are made of”

 1. lauzzz@gmail.com schreef:

  Leuk die plattegrond zo :)

 2. Laura schreef:

  Gave foto van new york!
  Je maakt het altijd wel spannend zeg met de detailfoto’s in je kamer. Ik wacht nog steeds op de dag dat je kamer eens groot wordt uitgelicht ;)

 3. Kim schreef:

  Er hangt een dromenvanger boven mijn bed, maar helaas heb ik niet het geluk dat ik geen nachtmerries heb. Die komen af en toe wel door de leuke dromen heen. =(

 4. Joyce schreef:

  Wat ziet je muur er leuk uit! Ik heb jarenlang een dromenvanger boven mijn bed gehad, tot ik ging verhuizen, toen is de mijne kapot gegaan helaas, maar sinds dien ben ik een beetje van het geloof van een dromenvanger af, ik heb minder nachtmerries dan toen ik ‘m wel nog bij m’n bed had hangen ;-)

 5. Liesbeth schreef:

  Heej! Die plattegrond geeft me ineens een goed idee voor een kerstcadeautje! :D heel leuke map, een kaart om van te dromen. (een van mijn dromen is ook naar New York te gaan en daar wil ik zelfs niet te lang meer mee wachten!

 6. Liselot schreef:

  Die dromenvanger is echt heel erg mooi!

 7. Eva schreef:

  ziet er leuk uit. Ik hoop dat je droom snel uitkomt ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.