Vlinders, bloemen & hommels door de lens van mijn telefoon
3 sep 2015 / Fotografie

Ik heb niet elke dag als ik de deur uitga mijn spiegelreflexcamera bij me. Sterker nog, de meeste tijd heb ik ‘m níet bij me, eigenlijk vooral wanneer ik specifiek voor foto’s maken de deur uit ga. Het liefst heb ik mijn camera altijd bij me, maar dat gaat nu eenmaal niet altijd. Beetje onhandig, een grote camera + grote lens in mijn tas telkens als ik boodschappen ga doen ;-) Gelukkig valt er absoluut niet te klagen over de kwaliteit van de camera van mijn telefoon, dus meer dan eens haal ik die tevoorschijn als ik ergens ben. En niet alleen voor Snapchat of Instagram-foto’s!

Als ik iets moois of interessants zie, leg ik dat het liefst vast op de foto. Zoiets kan natuurlijk elk moment langskomen, daarom ben ik blij dat het nu logisch is dat een telefoon ook kan fotograferen ;-) Vooral als ik ga hardlopen kom ik nog wel eens mooie dingen tegen, of ik zie weer eens beestjes rondvliegen of op bloemen zitten. Nou, dan kan ik het al helemaal niet laten even te pauzeren om een foto te maken. Ik kan van heel dichtbij goede foto’s maken, maar dan moet ik er wel echt bovenop gaan zitten. Lukt niet altijd met hommels, haha. Goed, ik scrolde eens door mijn foto’s en maakte een selectie; met deze foto’s ben ik blij! Hoop dat jullie het ook leuk vinden om te zien!

003
001
002
008

Dit plantje zat echt he-le-maal vol met deze kevertjes

004

Deze hommel was echt uitzonderlijk groot, zie je ook wel aan de dikke pootjes!

009
010

Een zonsondergang (+ de maan) als deze kan ik niet zomaar aan me voorbij laten gaan; vastleggen om er later ook nog van te genieten dus!

011
006
007

Maak jij ook weleens natuurfoto’s met je mobiel?

xoxo2

«
»

8 reacties op “Vlinders, bloemen & hommels door de lens van mijn telefoon”

 1. Dina schreef:

  Ooooh dat lieve dikke hommeltje, hij zit helemaal onder het stuifmeel. Wat een geweldige foto!

 2. Bianca schreef:

  Wauw wat een mooie foto’s! Met mijn iPhone6 kan ik ook aardig mooie foto’s maken, al moet ik zeggen dat ik dat wel te weinig doe…

 3. Bo stuffbybo schreef:

  Mooie foto’s! Soms is een telefoon is leuk om foto’s mee te maken :)

 4. Nesrin schreef:

  Wow wat een gave foto’s. Je zou niet zeggen dat je deze foto’s met je iPhone hebt gemaakt.

 5. Desiree schreef:

  Zowel de derde als laatste foto vind ik echt enorm prachtig!! (Al zijn alle foto’s mooi!!!) Je zou mee moeten doen met een fotowedstrijd! Ik zou willen dat mijn telefoon zo’n kwaliteit camera had..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.