Dagelijks leven: dit gebeurde er deze week (2)
6 sep 2015 / Dagelijks leven
 • Thuis heb ik een prachtige (digitale) piano staan die ik eigenlijk te weinig aanraak. Sinds deze week hebben mijn ouders een nieuwe piano staan, en voordat die kwam wilde ik eerst nog op de vorige piano hebben gespeeld. Daarna moest ik natuurlijk de nieuwe ook proberen! Ik ben weer helemaal geïnspireerd en ga het weer oppakken. Eerste doel: (een van) mijn favoriete stuk(ken) (Moonlight Sonata van Beethoven) weer kunnen spelen. It’s been too long, ik ben ‘m een beetje verleerd.

 • Ik zat hele avonden (soms ook ochtenden en/of middagen, shhh) vastgeplakt aan de bank met Netflix aan. Zo keek ik seizoen 9 van How I Met Your Mother nog eens en keek ik de eerste afleveringen van Pretty Little Liars. Want daar had ik zin. Ik was gestrand bij seizoen 4 en wat er verder gebeurt heb ik gewoon alvast opgezocht op internet; het verhaal was zo ingewikkeld geworden en ik snapte het toch niet meer. Maar goed, nu ben ik dus tóch weer met seizoen 1 begonnen…
001
 • Ik plakte stukjes van al mijn washi-tapes op een vel papier (Δ), omdat ik daar zin in had. Nu heb ik wel een leuk overzicht van alles wat ik heb! (Al gebruik ik ze vrij weinig, ik moet er eens iets voor verzinnen!)
 • Deze week deed ik iets wat ik al heel lang wilde proberen: juicen! Mijn ouders hebben een juicer staan en toen ik daar was moest er natuurlijk een sapje gemaakt worden! Ik vond het heel tof om te doen, haha. Gewoon lekker hele tomaten erin gooien ;-) We maakten een sapje van appel, komkommer, tomaat en wortels. Heel lekker! Op mijn verlanglijstje staat dus een (slow)juicer!!

Fijne (zon)dag!

xoxo2

«
»

7 reacties op “Dagelijks leven: dit gebeurde er deze week (2)”

 1. Marjolein schreef:

  Wat een chille week! Heerlijk om zo veel op de bank te zitten met Netflix. En leuke wasitape heb je :D

 2. yasmine schreef:

  Ik wist helemaal niet dat er ook slowjuicers bestonden? Weer iets bijgeleerd ;) Leuke foto’s (natuurlijk) en mijn washicollectie is nog niet half zo groot als de jouwe maar ik weet ook niet wat ermee gedaan!

 3. Leuk gedaan met die washitape, wat veel!

 4. Marlissa schreef:

  Ik wil de piano ook weer aanraken. Als die gestemd is kruip ik er weer eens achter!

 5. Tamara schreef:

  Wat kleurrijk met die washitapes!

 6. Tessa schreef:

  Wauw wat een leuke washitapes heb je allemaal!! en zelf sapjes maken zijn natuurlijk de lekkerste!

 7. Nesrin schreef:

  Leuk weekoverzicht. Grappig verhaal over PPL. Ik wil deze serie ook zien maar hoop niet opnieuw te beginnen op een gegeven moment ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.