Video: painting my nails
2 dec 2013 / Nagellak, Video

Ik heb weer een nieuwe video gemaakt! Wat vind ik het leuk om te filmen en te editen; ik heb er een nieuwe hobby bij volgens mij! Het leek me leuk om eens te filmen terwijl ik mijn nagels lakte. En dat is precies wat ik heb gedaan ;) Het is niet echt een “tutorial”, maar het laat gewoon simpelweg zien welke producten gebruik en hoe ik het doe! Vergeet niet in HD te kijken, ziet er een stuk mooier uit :) En als je wilt, kun je je abonneren op mijn kanaal!

Wat vind jij van dit soort filmpjes?

xoxo2

«
»

14 reacties op “Video: painting my nails”

 1. Roos schreef:

  Heel leuk en leerzaam, ik vond het namelijk heel leuk om te zien hoe jij je nagellak verwijderd, ik gebruik normaal altijd honderden watjes, maar deze manier is veel handiger! Zeker vaker doen :)

 2. Charlotte schreef:

  Wat een toffe video! <3

 3. Martina schreef:

  Je lakt netjes!

 4. tineke schreef:

  Wat een mooi kleurtje, die blauwe! En ik vind je filmpjes ook leuk om te zien, fijn sfeertje! :)

 5. Masha schreef:

  Yes filmpjes! Ik ben voor, ze zijn super leuk!

 6. Dionne schreef:

  Heel leuk gedaan!

 7. Josianne schreef:

  Wat doe je dat netjes! Bij mij gaat het altijd drie keer mis haha, en dan zijn de randjes bij m’n nagelriemen nog steeds niet mooi ‘rond’…

 8. Ise schreef:

  Leuke filmpjes maak je! Ik lak m’n nagels nog zo vaak, echt netjes kan ik het niet.

 9. Melissa schreef:

  Mooi bewerkt en wat een mooie kleur van Essie!

 10. Suzanne schreef:

  wauw! super mooi filmpje! te leuk :-) love de blauwe kleur!

 11. Hele leuke video, weer eens wat anders :)
  En ik lak mijn nagels op dezelfde manier, met het afstrijken van het kwastje. Tissue eronder is wel slim. Ik doe het altijd op de bank terwijl ik tv kijk met een tijdschrift als ondergrond. O en Essie <3

 12. […] is de laatste paar weken dé kleur geweest voor op mijn nagels (voor ik switchte naar deze gewaagde kleur). Ik vind het zo’n mooie, klassieke kleur die overal wel bij past! Dit lakje […]

 13. […] nog leukere foto’s. Ze schrijft over recepten, ze deelt haar liefde voor reizen, decoraties en nagellak en af en toe komt er een schattige pinguïn voorbij. Een leuke blog om te volgen! Fotografille volg […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.