I upgraded my hair color
3 dec 2013 / Beauty, Persoonlijk

De afgelopen tijd was ik hartstikke blij met de conditie van mijn haar: sinds ik het nog maar één keer per week was (ja, echt) is het zoveel mooier en gezonder! Alleen mijn haarkleur stond me een beetje tegen, het grootste deel van mijn haar was lichter dan mijn natuurlijke kleur – het deel dat vorig jaar door de Curaçaose zon is ‘gebleekt’. Niet op een mooie manier, vond ik. Dus koos ik ervoor om mijn haar ‘donker mahonie’ te verven!

De Haarverf:

haar

Het Resultaat:

007 

009
haar
014

De “before & after”:

beforeafter

Ik vond het wel een beetje eng hoor, mijn eigen haar verven! En ook nog eens zonder iemand in de buurt voor als ik in paniek raakte en het mislukte ;) Ik heb het één keer eerder gedaan, en toen was het niet helemaal goed gelukt (lees: stukken overgeslagen). Maar deze keer vind ik het heel goed gelukt! Yay for me. Ik ben heel erg blij met de kleur!

Verf jij je haar wel eens zelf?

TAGS: ,

«
»

28 reacties op “I upgraded my hair color”

 1. Marloes schreef:

  Staat je heel erg mooi!

 2. Roos schreef:

  Hi, ik heb je genomineerd voor de Liebster award ♡
  Je haar is heel mooi geworden!

 3. Rebecca schreef:

  Super mooie kleur!! Ik moet ook weer eens mijn haar kleuren… Het rood gaat altijd zo snel eruit vind ik :( maar zelf durf ik niet, miss vraag ik mijn moeder ;)
  Groetjes

 4. Dionne schreef:

  Ziet er prachtig uit!

 5. Anne schreef:

  Wauw, mooie kleur en staat goed bij je ogen! Zeker geslaagd :)

 6. Beautydagboek schreef:

  Mooie kleur, staat je goed! Ik heb toevallig ook mijn haar geverfd, daar staat vandaag ook een post van online, haha. Maar ik heb het ombre geverfd :)

 7. Martina schreef:

  Ik vind het onwijs mooi geworden!

 8. Alyssa schreef:

  Wat een mooie foto’s! Staat je erg goed!

 9. Dina schreef:

  Wat een verschil! Het staat je in ieder geval super goed! Ik was van plan om mijn haar vandaag ook eens een oppepbeurtje te geven (inclusief puntjes knippen bij de kapper, HELP).

 10. Ise schreef:

  Staat je erg mooi! Ik ga deze week ook zelf mijn haar verven en omdat het eerder net als bij jou niet helemaal goed was uitgepakt heb ik nu maar een mouse gekocht :P

 11. Joyce schreef:

  Mooie haar kleur, staat je goed :)

 12. Miranda schreef:

  Wat een mooie kleur, staat je goed!

 13. De kleur staat je echt super!

 14. Danique schreef:

  Wat een prachtige warme kleur! Staat erg mooi.

 15. Michelle schreef:

  Deze kleur staat je echt super leuk! En die lippenstift, echt waauw. Ik kan mijn haar zelf niet verven helaas. Vroeger weleens geprobeerd, maar mijn haar gaat alleen bij de kapper van donker naar licht. Helaas moet ik weer een speciale kapper hebben door mijn haarstructuur (kroese krullen), waardoor ik mega veel geld kwijt ben. Xx

 16. Marjolein schreef:

  Staat je heel goed! Hoe krijg je het voor elkaar om je haar maar 1x per week te wassen? Als ik m’n haar twee dagen niet was is het echt heel erg vet, en plakt het zowat aan m’n hoofd…

  • Alyssa schreef:

   Je moet het een beetje opbouwen, steeds een dag langer wachten met je haar wassen! Af en toe gebruik ik wel 1 x een beetje droogshampoo tussendoor, maar alleen als het echt nodig is :)

 17. Nieke schreef:

  Staat je prachtig dit kleurtje! Ik wil over een maandje of 2 ook deze kleur een keer proberen. (ik ben nu rood) Vind dit je stiekem mooier staan dan het vorige kleurtje.

 18. Sanne schreef:

  Wauw ik vind dit echt een enorm mooie kleur! Staat erg warm bij je gezicht en je ogen vallen mooi op.

 19. Anna schreef:

  Mooi hoor! Ik heb een soort uitgroei door de zon, ook heel vervelend, ik weet maar niet wat ik ermee aan moet. Misschien moet ik maar voor lowlights gaan in de kleur van mijn uitgroei (dat de rest dus iets donkerder wordt)…

 20. Leonie schreef:

  Ooo, prettty! De lippenstift staat je ook enorm goed. Het kleurtje lijkt een beetje op dat van mij (als ik net van de kapper kom dan he), dus ja, ik kan niet anders zeggen dan: oeeeeh wat mooi. Haha

 21. Charlotte schreef:

  Staat je mooi! Maar ik vond de eerste kleur zachter maken.

 22. me schreef:

  Staat je goed, helaas maakt donker mij te bleek en dan krijg ik vragen of ik ziek ben hahaha

 23. Ilse schreef:

  Mooooi! Staat je echt heel erg goed! Ik verf mijn haar regelmatig zelf, al doe ik het niet helemaal zelf omdat ik de helft oversla als ik het zelf doe, dus meestal is mijn moeder of een vriendin de sjaak haha.

 24. Masha schreef:

  Staat je goed hoor! En wat een happy foto’s!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.