2 december 2013
Flashback: last year’s December

Happy December, lovelies! De laatste maand van het jaar alweer… een maand vol feestdagen, lekker eten en samenzijn met vrienden en familie. Het begin van een nieuwe maand betekent op mijn blog maar één ding: een terugblik op vorig jaar! December bracht ik vorig jaar door op Curaçao, kijk je mee naar hoe de maand er voor mij uitzag?

sharks

Normaal maakte ik tijdens mijn stage dit soort foto’s, maar ik mocht ook zelf een keer de haaien (het zijn verpleegstershaaien) aaien, vasthouden en voeren! Supertof!

001-2

We gingen met een paar huisgenootjes een weekendje weg naar Bonaire, wat was dat heerlijk zeg! Bonaire is een mooi en fijn eiland! Mijn foto’s van de trip kun je hier, hier én hier zien :)

fb4

De kerstsfeer was ook volop aanwezig op Curaçao! Raar hoor, om kerstbomen en -verlichting te zien terwijl je buiten rondloopt in je shorts en je slippers en om een kerstdiner te eten aan het strand!

004

Natuurlijk spendeerde ik de meeste tijd op mijn stage, waar ik maar al te graag gebruik maakte van alle fotomogelijkheden (dolfijnen, vooral). Dit is één van de baby-dolfijnen (die zal nu al wel een stuk groter zijn!) bij de Dolphin Academy.

Hoe lief! Dit zijn moeder en dochter :)

Wat ik vooral veel heb gedaan: genieten van de zon!

xoxo2

TAGS: , , , ,

«
»

12 reacties op “Flashback: last year’s December”

 1. Joyce schreef:

  Mooie foto’s!

 2. Anne schreef:

  Dat lijkt me een heerlijke december! Ik verlang echt naar de zo’n als ik al die fijne foto’s zie, hihi.

 3. Ise schreef:

  Mooie foto’s! Ik ben volgend jaar met kerst ook in het buitenland (Uganda) en ben heeel benieuwd hoe ik dat ga vinden.

 4. Nieke schreef:

  Wat een super mooie foto’s! En die dolfijnen, zo leuk, wil nog steeds zo graag een keer met ze zwemmen.

 5. Eline schreef:

  prachtig! Krijg zin om op vakantie te gaan :)

 6. Wendy schreef:

  Dat lijkt me nou echt een geweldige combinatie. Zon en kerstsfeer! :)

 7. Judith schreef:

  Wauw, prachtige foto’s en wat een schattige dolfijnen! :)

 8. Charlotte schreef:

  Wat een super foto’s! Dat met die verpleegster haaien heb ik ook gedaan tijdens mijn feestje. Die laatste foto is zo leuk, je bent helemaal happy daar! <3

 9. martina schreef:

  die laatste foto is mooi!

 10. Annebelle schreef:

  Echt prachtige foto’s!

 11. Anne Berber schreef:

  Wat maak je toch ongelofelijk mooie foto’s! Wat deed je precies op die stage bij de Dolphin Academy? Lijkt me echt een super gave ervaring om daar stage te lopen. Ik volg namelijk de studie communicatie en het lijkt me ook zeebeer leuk om in het buitenland te gaan stage lopen. Zou je me er wat meer over kunnen vertellen? :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Over / Privacy policy / Naar boven ▴