Vegan food diary: what I ate in a day (video!)
26 mei 2016 / Dagelijks leven, Video
I’m so excited! Ik heb gister namelijk een video gemaakt, een heuse What I ate in a day. Dat was zó leuk om te doen, zowel het filmen als het bewerken. En het opeten van al het eten was natuurlijk ook heel leuk. Ik heb gefilmd op wat voor mij de afgelopen tijd een redelijk typische dag was, heel simpel gezegd: een dag thuis. Vanaf volgende week ben ik eindelijk weer aan het werk, dus dan zien mijn dagen er qua eten ineens weer anders uit. Maar voor deze keer nog een dagje thuis dus! Vandaag wil ik heel graag mijn filmpje laten zien! :-)

Het was nog een heel avontuur hoor, dat filmen. Ik zou Alyssa niet zijn als ik niet wat onhandige acties uithaalde, haha. Misschien weet je nog dat ik mijn duim twee maanden terug tussen de deur deed? Inmiddels is de oude nagel eraf aan het groeien en heb ik ook al een halve nieuwe nagel. Je ziet het misschien een beetje in de video… even maar, want ik stootte op een of andere manier ergens tegenaan en plotseling ging die oude nagel bijna los. Au! Daarom zit er later ineens een pleister omheen ;-) En wat betreft nog meer onhandigheid: meer dan blenden zonder deksel hoef ik denk ik niet te zeggen… (Als je me op Snapchat (@alyssavn) volgt, heb je het misschien wel gezien, haha.) Ik hoop dat jullie zulke video’s leuk vinden om te zien! Ik vond het in ieder geval héél leuk om ‘m te maken! In de beschrijving op YouTube staat trouwens alles wat ik heb gegeten nog eens op een rijtje, inclusief een aantal recepten! :-) Oh, en ik zou het natuurlijk heel tof vinden als je je abonneert op mijn kanaal!

xoxo2

TAGS: , ,

«
»

6 reacties op “Vegan food diary: what I ate in a day (video!)”

 1. Marjolein schreef:

  Super leuk om te zien wat je op een dag allemaal eet! Ik zou het echt leuk vinden om vaker dit soort video’s te zien. En OMG die risotto… <3 mag ik het recept? :)

 2. Rensina Steursma schreef:

  Wat leuk zo’n video!
  Een keer wat anders dan die standaard plog/vlogs.
  Mooi bewerkt ook, fijn om naar te kijken :)

 3. Yasmine schreef:

  Dit soort video’s zijn altijd zo inspirerend. Ik heb meteen zin om zelf wat te maken. Ik twijfel ook al eentijdje of ik het vegan-pad ook zou gaan bewandelen. Keep ‘em coming!

 4. Joyce rdt schreef:

  Wat grappig om te zien en daarnaast wat een lekkere producten, mjammie! Liefs.x

 5. Ellen schreef:

  Suuuper leuk om te zien! Meer van dat :-)

 6. Lenneke schreef:

  Jeuuuumig, wat eet jij heerlijke dingen! En ik vind het heel leuk gefilmd. Tof gedaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.