Hé, hallo! Ik ben er nog!
1 jul 2016 / Dagelijks leven
Oh jongens, wat heb ik lang niet geblogd! Meer dan een maand niet, het is toch niet te geloven! Maar daar heb ik natuurlijk wél een hele goede reden voor. Na tien maanden op banenjacht te zijn geweest, ben ik sinds eind mei eindelijk weer aan het werk! Superleuk werk ook: ik werk als online editor bij YoungCapital. Ik zit er helemaal op mijn plek, dus dat is goed nieuws! Dat ik weer aan het werk ben, betekent ook meteen een stuk minder vrije tijd. Geen probleem hoor, maar het is echt zó erg wennen geweest! (Stiekem nog steeds wel een beetje, ssst) Hoog tijd voor een kleine life update van mijn kant!

Ik ben nu vier dagen per week aan het werk, maar vanaf komende week zelfs vijf dagen. Yes, ik voel me bijna volwassen met zo’n fulltime baan ;-) Tot nu toe vind ik het nog best moeilijk om echt dingen te doen na mijn werk. Ik ben om zeven uur thuis, ga eten en daarna hang ik op de bank. Vaak met de tv aan (geen idee wat ik kijk, ik hang volgens mij als een soort zombie voor de tv, haha), of ik speel spelletjes op mijn telefoon (Dots bijvoorbeeld! Ik heb nog veel app-tips die ik met jullie ga delen!). Anyway: het bloggen is er dus een beetje bij ingeschoten! Ik heb echt genoeg ideeën en inspiratie, maar gewoon even geen tijd (of energie) om er iets mee te doen. Maar dat gaat sowieso weer komen hoor! Het duurt gewoon even voordat ik gewend ben aan mijn “nieuwe leven” als echte volwassene met een kantoorbaan. ;-) Ik zou Alyssa niet zijn als ik geen foto’s zou delen, dus hierbij nog een paar snapshots van wat leuke, random dingetjes!

Dit zijn twee van mijn nieuwe favoriete outfits:

002

Shirtje: Blackmilk / Jeans: H&M / Booties: H&M / Jasje: H&M / Blouse: H&M / Broek: New Yorker / Sneakers: Nike

Ik at súperlekkere dingen:

004
 1. Een vegan burger + oesterzwamkroket + patatjes met vegan mayo & pindasaus van De Vegetarische Snackbar. ZO heerlijk! En ja, inderdaad met vegan ‘bacon’ en ‘kaas’. Heel erg geslaagd, yum.
 2. Mijn vriend en ik gingen naar het Lebanese Vegan Feast bij FOAM catering in Den Haag. Wat was dat lekker zeg!
 3. Ok pizza is echt altijd goed. Dit was een zelfgemaakte vegan bbq ‘chicken’ pizza met knoflooksaus. And it was gooood. Iemand geïnteresseerd in het recept?

Ik dronk lekkere biertjes (uit mooie flesjes):

003

Ik las fantastische en prachtige boeken:

001

(En ik raakte een beetje verslaafd aan pretzels van de AH to go, oeps)

Me Before You van Jojo Moyes is echt het allermooiste boek dat ik in tijden heb gelezen. Ik heb ‘m met tranen in mijn ogen uitgelezen. Of eigenlijk: ik huilde tranen met tuiten tijdens het lezen. The Rosie Project vond ik een heerlijk en grappig boek! Ik ben inmiddels bezig in het tweede deel: The Rosie Effect :-)

En ik blijf verliefd op ons uitzicht:

005

Herken je de stad in de verte?

♥ ♥ ♥

YES, I’m finally back in the (blogging) game!

Zo, hoe gaat het met jou?

xoxo2

TAGS:

«
»

6 reacties op “Hé, hallo! Ik ben er nog!”

 1. Ise schreef:

  Erg leuke outfits! Je foto’s blijven prachtig ;)

 2. Charlotte schreef:

  Yay! Leuk dat je het weer op gaat pakken. Ik herken het zo, je hebt genoeg ideetjes maar weinig tijd. Wel gaaf hoor dat je nu echt lekker fulltime werkt! Wauw dat eerste shirtje is superleuk trouwens! Ik kijk uit naar je artikels :)

 3. annouska schreef:

  Wat fijn dat je een baan hebt gevonden waar je op je plek zit. Nu nog een goede combinatie vinden om alles te kunnen combineren!

 4. Joyce rdt schreef:

  Wat fijn dat je je zo happy voelt op je werkplek, helemaal super! Leuke outfits heb je ook gescoord trouwens! Liefs.x

 5. Sabine schreef:

  Ik blog soms maandenlang niet, haha. En dan ben ik weer een hele tijd on a roll. Zo gaan die dingen! Leuk om weer wat van je te lezen. :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.