Van die kleine ergernissen
8 feb 2015 / Lijstjes

Je probeert ZO hard om niet geïrriteerd te raken, want hé: a) de zon schijnt vandaag, b) je hebt zo lekker geslapen vannacht, c) je bent al de hele dag gemotiveerd en zo goed aan het werk of d) alles is mooi want je bent verliefd. Maar nee, soms lukt het gewoon niet…

  Sommige dingen irriteren je een beetje. Hè, bah. Het gaat vanzelf voorbij, vertel je jezelf dan maar. Hier zijn van die dingen waar ik me soms zo aan kan storen:

 • Losse haren. OVERAL. (Nu ik naar de kapper ben geweest zijn ze nog maar de helft lang, maar toch: ze zijn overal en ze irriteren me!!)
 • Hoe je handen aanvoelen na het doen van de afwas. Vooral als het een grote berg was. Komt vaker voor dan ik ga toegeven. ;-)
 • Superlekker eten hebben gemaakt en dan zo snel vol zitten dat je het niet allemaal op kunt.
 • Dat je iets heel leuks wilde vertellen aan je moeder/zus/vriend/vriendin, maar het plotseling bent vergeten. En dat je er dan een uur later achterkomt wat het was, en dat het helemaal niet zo leuk bleek te zijn als je dacht.
 • Luidruchtige buren, precíes op de verkeerde momenten. Keihard My Heart Will Go On draaien wanneer ik me probeer te concentreren, bijvoorbeeld. (Serieus, niet de eerste keer dat ik precies ditzelfde meemaak, de vorige keer was zelfs toen ik in een hele andere stad woonde…) Of: een buurman die het blijkbaar leuk vindt om te schelden, en precies wanneer ik gráág wil slapen.
 • Als je net heerlijk in een flow zit tijdens het hardlopen en je plotseling opmerkt dat je veter losraakt.
 • Wanneer je keihard een nummer aan het meezingen bent, maar het refrein te vroeg inzet. Oops.
 • Een nat zadel. En dan zo erg dat je ‘m niet droog genoeg krijgt voor je gaat fietsen. Het gevoel als je dan gaat zitten… NOPE.

xoxo2

«
»

12 reacties op “Van die kleine ergernissen”

 1. Bente schreef:

  Haha, ja natte zadels zijn afschuwelijk! Helaas overkomt me dat regelmatig :(

 2. Anne schreef:

  Haha deze dingen zijn allemaal herkenbaar (behalve my heart will go on op repeat, trouwens :D).

 3. Frauke schreef:

  Hahaha ik herken er best wel veel! Met name dan die droge handen (vréselijk!) en die losse haren … jeetje! Maar goed, allemaal niet erg genoeg om m’n dag te verpesten gelukkig :D! X

 4. Rianne schreef:

  Ik herken ze allemaal wel haha!

 5. lonneke schreef:

  hahaha heerlijk artikel Alyssa!
  Van die vervelende dingen, bah! Net zoals dat je je nagels mooi gelakt hebt en ze per ongeluk stoot..
  Liefs Lonneke

 6. Omg, zo herkenbaar, vooral dat 3e :p

 7. Dina schreef:

  Ooh dat met dat eten en dat je dan zomaar volzit… GRRR.

 8. Marjolein schreef:

  Helemaal waar, super leuk lijstje :D

 9. Deisy schreef:

  Ontzettend herkenbaar zeg haha.. Al moet je voor die losse haren eerder bij mijn vriend zijn: die irriteert zich altijd mateloos aan mijn haren die overal rondzwerven ;-) X

 10. annouskam schreef:

  Oh echt van die irritatie momenten inderdaad. Ik heb trouwens met mijn bovenburen dat kind van hun altijd kei hard gaat huilen en gillen als ik wil gaan leren in STITLE. Zo irritant!

 11. Wendy schreef:

  Ow, bah! Natte zadels. Zo’n vies gevoel. Moet wel gelijk aan een situatie van vroeger denken. Mijn beste vriendinnetje zei toen een keer: Gaver, een zat nadel! We hebben er zo hard om gelachen, dat we hem er maar ingehouden hebben.

 12. Mylène schreef:

  Oooh ik haat natte zadels haha. Ik sta dan ook gewoon mijn tissues alles droog te deppen. En vervolgens heb ik een net doekje in m’n hand. Gadver.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.