Happy new hair
23 dec 2014 / Beauty

Het was weer tijd voor de kapper! En dit keer koos ik eens voor iets anders dan alleen “de punten eraf”, ik ging voor een veel korter kapsel! Ik wilde het al een tijdje, maar ik durfde het stiekem niet. Uiteindelijk maakte ik gewoon maar een afspraak bij de kapper: kon ik er niet meer onderuit. Gewapend met voorbeeldfoto’s kwam ik aan en door het enthousiasme van de kapster werd ik zelf ook alleen maar enthousiaster. Time for a change! 

Ik heb een lange tijd lang haar gehad (zie hier hoe het was. of hier!), dus dit is wel heel erg wennen. Maar ik ben superblij met het resultaat! Mijn haar is lekker dik, en dat vind ik bij dit kapsel extra mooi staan. Oh, en voor de oplettenden onder ons: mijn haarkleur is inderdaad ook een stuk donkerder! Dat heeft me een hele hoop rotzooi in mijn badkamer gekost, haha. Oftewel: mijn kleur is DIY uit een pakje. Ik ga mooi met nieuw haar het nieuwe jaar in!

PS. ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen toe!! (En verwacht in het nieuwe jaar weer lekker veel activiteit hier op mijn blog!)

xoxo2

«
»

23 reacties op “Happy new hair”

 1. Dina schreef:

  Het staat je heel mooi, dat korte haar! Heb je nu ook, dat als je je trui aandoet, je daarna nog je haar uit je trui wilt halen (snap je wat ik bedoel?), dat had ik een tijdje toen ik mijn haar kort had geknipt.

 2. Marjolein schreef:

  Ziet er mooi uit, zeker in combinatie met de rode lipstick! Classy lady :).

 3. Manon schreef:

  Ik vind het heel mooi bij je staan

 4. Xaviera schreef:

  Wauw wat mooi, het staat je echt prachtig! Ik twijfel al een tijdje of ik mijn haar zal afknippen, het komt nu tot onder mijn bh-bandje. Als ik dit zie begint het gelijk heel erg te kriebelen om de schaar erin te zetten! Jij ook fijne kerstdagen gewenst :)

 5. Roos schreef:

  Het staat je prachtig! :) X

 6. Femke schreef:

  Wauw, wat mooi. Het staat je echt waanzinnig goed :-)

 7. Citlali schreef:

  Het staat je echt super mooi!!!

 8. Het staat je echt fantastisch! Ik vind kort haar zo mooi, maar zelf ben ik daar te bang voor haha

 9. Carola schreef:

  Wauw, het staat je prachtig!

 10. Marjolein schreef:

  Zo tof! Het staat je heel leuk, lekker pittig :D

 11. Lisanneleeft schreef:

  Staat je goed! :D Mooi zeg :-)

 12. Bente schreef:

  Zowel de kleur als de lengte staan je super! Goede keuze geweest :)

 13. Jolien schreef:

  Staat je heel goed!

 14. Lisse schreef:

  Staat je awesome!

 15. Eva schreef:

  Gaaf zeg, staat je goed! xx

 16. LNNK schreef:

  Het staat je heel mooi. Ik kan ook altijd lang twijfelen voor ik het durf te knippen ;-)

 17. Rahma schreef:

  Oh wauw! Dit staat je zo mooi! Fijne feestdagen!

 18. Miss Happinez schreef:

  aw mooi! Staat je goed :)

 19. ines schreef:

  Wauw! Wat staat het je prachtig!

 20. Mylene schreef:

  Wat staat het je goed zeg! Leuk! En je straalt helemaal op de foto. Heel mooi :D

 21. […] haren. OVERAL. (Nu ik naar de kapper ben geweest zijn ze nog maar de helft lang, maar toch: ze zijn overal en ze irriteren […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.