The end of january & something about Berlin
31 jan 2012 / Dagelijks leven
We zijn alweer aanbeland bij de laatste dag van januari! Ik had me voorgenomen om deze maand élke dag te bloggen, en bij deze kan ik mededelen dat dat gelukt is, yay! Ik denk dat mijn liefde voor bloggen en voor mijn blog deze maand nog eens extra is vergroot, ik beleef er in ieder geval heel veel plezier aan. En ik hoop jullie ook ;) On another note: vorige week ben ik als introductie voor mijn minor (Beeld) naar Berlijn geweest, voor vier dagen. Wat een toffe stad! Natuurlijk heb ik daar volop foto’s gemaakt, die ga ik zeker nog wel bloggen de komende tijd :) Voor nu wil ik eventjes mijn schattige souvenirtje uit Berlijn laten zien:

Ik heb besloten een collectie ‘snowglobes’ (hoe heten die dingen in het Nederlands?) te beginnen, uit steden waar ik ben geweest! Dit is dus nummer 1 van de verzameling! :)

Ben jij weleens in Berlijn geweest?

xoxo2

«
»

24 reacties op “The end of january & something about Berlin”

 1. Myrthe schreef:

  Ja, Berlijn is zo’n heerlijke stad! Heel creatief en vrij, of zo.

 2. Suzanne schreef:

  nee, nooit geweest! lijkt me wel een hele mooie stad – hoor in ieder geval goede geluiden!

 3. Daniëlle schreef:

  Leuk voornemen! Ik heb in ieder geval genoten van al je blogposts deze maand!

 4. Anke schreef:

  Ik ben in november een weekendje in Berlijn geweest, toffe stad! Leuke souvenirtje heb je meegenomen :)

 5. Carmen schreef:

  Aww, wat een leukie! Lijkt me een heel toffe verzameling :) Ik ben nooit in Berlijn geweest, helaas…

 6. Daniëlle schreef:

  Leuke foto’s ik ben er nog nooit geweest:)

 7. Anna schreef:

  Leuk souvenir! Volgens mij heet zoiets een sneeuwbol in het Nederlands…

 8. Tineke schreef:

  Ik ben in havo4 naar berlijn geweest met school, was ook super! Wat een schattig snowglobe-je trouwens! ;)

 9. laura schreef:

  ik ben nog nooit in berlijn geweest. het is trouwens echt een leuk idee om sneeuwballetjes te verzamelen

 10. Nicole schreef:

  Ik ben er nog nooit geweest, terwijl ik zo vaak in Duitsland ben geweest. Hij staat als een van de eerste steden die ik heel graag wil bezoeken. Eerst komt London aan het einde van het jaar. En Brussel komt in Juni met onze huwelijksreis, maar daar ben ik al eens geweest, hihi. Dus die telt eigenlijk niet mee.

  Wat een schattige snowglobe. Ik weet ook niet eens het Nederlandse woord, hahaha.

 11. Diana schreef:

  Je kan beter postcards verzamelen! Snowglobes heb je niet in elk land. =(

  • Alyssa schreef:

   Mm, dat zou wel jammer zijn! Dan verzamel ik uit zoveel mogelijk landen/steden snowglobes ;) Ik wil zo graag snowglobes sparen, haha :P

 12. Laura schreef:

  Ik ben heel erg benieuwd! Als je nog tips over Berlijn hebt hoor ik het graag he :D

 13. Jennifer schreef:

  Nee, nog nooit in Berlijn geweest. Leuk is dat hè, een verzameling van dingen uit steden. Zo nam ik voor mijn vriendje een keer voor de grap een condoom mee uit Parijs en toen is de traditie erin geslopen om uit elke stad een condoom mee te nemen. De verpakking is dan leuk versierd, met bijvoorbeeld de naam van de stad en soms staat er een gebouw op. Tja .. noem het een gekte. xD

  Maar Snowglobes is natuurlijk iets .. “geaccepteerder” zeg maar, om te sparen dan condooms. haha!

 14. des schreef:

  nog niet geweest, maar het schijnt een leuke stad te zijn! En goed dat je elke dag geblogd hebt!! ga zo dooooorrrr!!!

 15. Lin schreef:

  Nee nog niet, maar Berlijn staat wel hoog op mijn lijstje. Ik zou wel in de lente willen gaan.

 16. Angelina schreef:

  Wat een leuk idee!

  Ik zou eerst met school naar Berlijn in maart, maar dat gaat niet door.. Er was maar 1 aanmelding! ;)

 17. Caithlin schreef:

  Ik ben er nog nooit geweest maar het schijnt mooi te zijn ja! En goed dat je weer dagelijks blogt :)

 18. Esmay schreef:

  Ah wat een leuke snowglobe! Geen idee hoe die krengen in Nederland heten. En zo’n collectie van alle steden waar je bent geweest is wel leuk! :D

 19. Svea schreef:

  Ik ben er nog nooit geweest, maar wil er wel graag eens naartoe! Het lijkt me echt een geweldige stad! :)

 20. Masha schreef:

  Super mooie bal!

 21. Melanie schreef:

  Berlijn is echt mijn all-time-favorite stad. Ik zou er zo kunnen wonen. (Op het duits na dan ;))

 22. Harmke schreef:

  Dat is een originele verzameling! Ik ben nog nooit in Berlijn geweest, maar ik wil er zeker een keer naar toe.

 23. […] gewoon een toeristische attractie. Ik kocht er een sneeuwbolletje voor in mijn verzameling (die ik drie jaar geleden begon)! Naast het gebouw stond ook nog een aantal kraampjes, waar ik een doosje Putu bambu kocht […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.