Switching it up a bit
22 nov 2012 / Overig
I might have used up all my courage for a week (seriously, you don’t wanna know how long I hovered over the ‘Publish’ button), but I finally decided to start writing my blog in English! This decision is based purely on the fact that I love writing in English, and this is a perfect way to practice more and improve my skill. A nice side effect is of course that (most) international readers and visitors will now be able to understand whatever I am writing. I hope none of you Dutch readers will stop visiting because of the language switch! In the end, it’s something I am doing for myself. I’ve actually been wanting to make the switch for some time now, but something always held me back… the thought of what people might think. Will they hate it? Will they stop visiting my blog because of it? Will they think my English is too bad to be writing in English at all? This – and more – has crossed my mind over and over again. But then I thought: why not? It is my blog after all, and it is something I really want. It’s not as if I don’t care about my readers (of course I do!), but I hope you understand my reasons for this change :) Tomorrow I’ll be back to my regular blogging, this was just a little announcement I thought was necessary :)

xoxo2

«
»

18 reacties op “Switching it up a bit”

 1. Marjolein schreef:

  Noooooooooo! Haha, ik vind Nederlands toch altijd wat chiller lezen (ook al ben ik gewoon goed in Engels). Maar ik snap je beslissing wel.. En blijf je wel gewoon volgen, love je blog en fotografie! En dan blijf ik wel stellig in het Nederlands reacties achterlaten ;).

 2. lisanneleeft schreef:

  Mogen we nog wel gewoon Nederlands reageren? :P

  Ik vind Engels persoonlijk veel minder fijn lezen, maar gelukkig schrijf je geen hele ingewikkelde teksten en hopelijk kan ik het goed begrijpen :) En ja… anders kom ik gewoon lekker om alleen naar je geweldige foto’s te kijken :D Die wil ik niet missen hoor!

  • Alyssa schreef:

   Dat mag, haha ;)
   Zo dacht ik ook: in principe schrijf ik nooit hele lappen tekst, en mijn blog draait ook grotendeels om de foto’s, daar komen veel mensen ook voor :)

 3. Marjolein schreef:

  Goed dat je de keus hebt gemaakt! Je doet het inderdaad toch voor jezelf. Voor mij is het geen probleem hoor, spreek de hele dag Engels met m`n buitenlandse man haha!

 4. Charlotte schreef:

  Goede beslissing!
  Ik snap dit Engels precies en zo leer ik alleen maar haha.
  xxx

 5. Angelina schreef:

  Goed om te blijven oefenen haha. En ik vind het juist wel fijn om te lezen, dus blijf je ook gewoon volgen mocht je daar aan twijfelen haha! ;)

 6. Jesdiny schreef:

  Natuurlijk blijf ik je gewoon volgen!

 7. hristina schreef:

  Now it’s easier for me to read it since it took me a little longer to read your posts in Dutch. Well I’d love your blog in whatever language you wrote it. :)

 8. Indira schreef:

  Voor mij geen probleem! Leuk! Als je er maar plezier in houdt :)

 9. Anke schreef:

  Ik snap wel waarom je twijfelde inderdaad, maar soms is iets in het Engels op een of andere manier ook weer makkelijker/leuker te omschrijven ofzo. Ach, ieder voordeel heeft zo zijn nadelen hè. En zolang het Engels gewoon prima is en leuk wegleest blijf ik ook gewoon meelezen hoor :)

 10. Sas schreef:

  Ik blijf je ook volgen, hoewel ik op blogs in het Engels altijd minder snel reageer.

 11. Ise schreef:

  Ik zou ook alleen voor de foto’s al je blog blijven bezoeken! Dus geen zorgen :)

 12. Lenneke schreef:

  Ik vind het juist leuk dat je in het Engels bent gaan bloggen! Houd ik mijn Engels ook goed op peil. :-) Goede beslissing!

 13. Mylène schreef:

  Heel goed om het gewoon te doen als je het stiekem al een tijdje wilde! Ik blijf je gewoon volgen. En ik denk, zoals je zelf al zegt, dat je alleen maar meer lezers krijgt, omdat iedereen het nu kan lezen. :)

 14. Marike schreef:

  Leuk! Ik blijf wel in het Nederlands reageren, want mijn Engels is niet zo goed.. ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.