Touring around Westpunt
23 nov 2012 / Curacao, Reizen

About two weeks ago I did something you could call a ‘Beach Tour’ around Westpunt (which is the ‘point’ of the island of Curaçao on the far west side). There are a lot of beaches out there and before that day I had only been to one of them. This time I actually visited five of the beaches that are at Westpunt: Santa Cruz, Kenepa Grandi, Kenepa Chiki, Jeremi and Lagun. Of course I had to bring my precious camera for such a big day, so I got to take a lot of nice (beach) pictures! These were taken at Playa Kenepa Grandi (also known as Grote Knip).

Ongeveer twee weken geleden deed ik een soort van ‘strandtour’ bij Westpunt (het verste puntje aan de westkant van het eiland). Er zijn daar heel veel stranden, en tot dan toe had ik er nog maar één bezocht. Deze keer ben ik er zelfs op vijf geweest: Santa Cruz, Kenepa Grandi, Kenepa Chiki, Jeremi en Lagun. Natuurlijk nam ik mijn geliefde camera mee voor zo’n mooie dag, dus ik heb heel veel toffe (strand)foto’s kunnen maken! Deze foto’s heb ik gemaakt bij Playa Kenepa Grandi (ook bekend als Grote Knip).

A lot of pretty blue water and beautiful white sand, huh? It is so lovely to be here and to be able to go to beaches like this basically whenever I want! I am thankful for that. It’s something I am really gonna miss when I’m back in Holland… but that’s not for another two whole months!

This was actually just a small part of all the pictures I took, so expect more blogposts filled with beaches coming up soon… ;)

Heel veel mooi blauw water en wit zand, nietwaar? Het is zo fijn om hier te zijn en naar zulke stranden te kunnen gaan wanneer ik wil! Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ga het zeker weten missen als ik weer terug in Nederland ben… maar dat is pas over twee hele maanden!

Dit was eigenlijk nog maar een klein deel van alle foto’s die ik heb genomen, dus verwacht binnenkort nog meer posts gevuld met stranden… ;)

xoxo2

«
»

17 reacties op “Touring around Westpunt”

 1. Ilse schreef:

  Hallo ga eens weg met die geweldige foto’s, het regent hier!

 2. josianne schreef:

  Haha, ik ben met het Ilse eens. Die zee is veel te blauw voor mijn oogjes die alleen maar gewend zijn aan een grijze lucht…

 3. Daniëlle schreef:

  Wauw, nu heb in in de zomer! Mooie foto’s. Helaas ziet het weer er hier in Nederland nu niet zo uit!

 4. Charlotte schreef:

  Prachtige foto’s!
  Ik sprong altijd van die rotsen boem de blauwe zee in.
  xxx

 5. Linda schreef:

  Wat een mooie foto’s en ooooh.. die zee <3

 6. Miss Sentimelli schreef:

  Mooie foto’s en wat is het supermooi daar :)

 7. Marjolein schreef:

  Wow dat water, dat is zó blauw en helder! Tof zeg, mooie foto’s weer :D.

 8. Lenneke schreef:

  Ohhhh, zomerkriebels!!!!!

 9. Annouska schreef:

  Als ik die foto’s zie word ik helemaal rustig van binnen. Prachtige foto’s!

 10. Bianca schreef:

  Mooooi!
  Over een klein jaartje zal ik dit terug lezen als ik (hopelijk) zelf het eiland ga bezoeken.
  Kan niet wachten!

 11. Kimberly schreef:

  Wauw, wat ziet het er daar prachtig uit <3

 12. Indira schreef:

  Echt ongelooflijk mooi… En hier zitten wij dan met onze chocolademelk, muts en sjaal!

 13. Ise schreef:

  Ohh wat is het daar mooi!

 14. Wacca schreef:

  It’s like paradise… :)

 15. Marike schreef:

  Fijne foto’s! Krijg zin om op vakantie te gaan! Geniet er nog maar flink van, hier sneeuwt het.. ;)

 16. […] already been a while since I posted the first few pictures of my ‘beach tour‘ around Westpunt! I still wanted to share more of the photos I took (because there were so […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.