Snapshots: Korean food, cats & on the run
9 jan 2015 / Dagelijks leven

Jaaa, hebben we alweer meer dan een week van 2015 gehad! Gaat snel hè? Net als het vol zetten van mijn Instagram-account ;-) Ik heb naast mijn gewone dagelijkse snapshots ook nog een GROTE hoop foto’s uit Zuid-Korea liggen, ik ben er alleen nog steeds niet aan toegekomen alles goed uit te zoeken, dus die hebben jullie (plus nog een berg niet-snapshot-foto’s) nog van me tegoed! Vandaag een verzameling daily snaps van november tot en met nu, zijn we weer helemaal bij!

001

Ik vond zo’n beker toch wel heel gaaf toen ik ‘m in het echt spotte bij Starbucks in Seoul, dus ging er een met me mee terug naar Nederland!Mijn havermoutontbijtje, dat had ik lang niet gehad! Vooral heerlijk met mijn favoriete fruit, ananas. Had ik nog nooit eerder geprobeerd, maar het is zeker een aanrader!

002

Tja, ik miste toen ik terug in NL was vrijwel meteen het Koreaanse eten, dus besloot ik voor mezelf bibimbap te maken. Zoals je ziet, een hele hoop groenten, samen met gekruide tofu, rijst en een gebakken eitje.Ennnn de volgende dag stond er weer iets Koreaans op het menu: kimbap, sterk vergelijkbaar met sushi. Hier zaten alleen groenten in! Het was helaas niet zo heerlijk als ik het in Seoul heb geproefd, maar desalniettemin was het goed te doen.

003

Hoe tof, via Chromecast kun je ook de Nike Training Club-app gebruiken via je tv. Superhandig! Ik deed gelijk een better butt-workout.Begin december liep ik voor het eerst in minstens 2 maanden weer eens 5 km hard en dit was dé run waarbij ik mijn motivatie weer dubbel en dwars terugvond!

004

Ahhhh, hoe schattig is Shadow, de kitten van mijn zusje?!Hardlopen, ik wil niet meer zonder!

005

Mijn neefje bakte samen met oma leuke koekjes die hij wilde laten zien, ik liet tegelijkertijd mijn nieuwe kapsel en haarkleur zien ;-)Kattenvrouwtje, haha! Hij zat een hele tijd zo op mijn schoot, doet ‘ie normaal niet echt, dus dit was natuurlijk heel leuk!

006

Nog zo’n lekker hardlooprondje, of in mijn geval: best een grote ronde, aangezien ik al sinds juni 2014 geen 10 km meer heb gelopen…Ik maakte weer eens bananenpannenkoekjes, wat zijn die toch lekker!

007

Ooit schreef ik een review over Cloud Atlas, volgens mij het beste boek OOIT – seriously, lees ‘m!!! Dit is het nieuwste boek van diezelfde schrijver, ik ben nu op ongeveer een derde en het is weer een meesterwerk.Onder het mom van “elke kilometer telt”. Dit ging totaal niet makkelijk, maar die kilometers staan weer op de teller en natuurlijk: volgende keer beter!

008

Kerstmis-look!Mmm, lekker zo’n moeras ;-) Banaan, bevroren banaan, bevroren aardbei, spinazie en havermelk.

009

Een prachtige dag in Delft!Ik ging naar buiten om te lopen toen het nog licht was, van plan om op tijd voor het donker terug te zijn. Het lopen ging zo lekker dat ik nog tot in het donker door bleef gaan ;-) Sinds hele lange tijd weer een 5K onder de 30 minuten gelopen! Heerlijk eerste rondje van 2015!

010

Twee dagen later en ik stond weer te springen om te gaan lopen! Het ging een stukje minder vanzelf dan de vorige keer, maar het was daarom niet minder lekker om te rennen.Geroosterd brood (always) met een beetje mosterd, spinazie, rucola, kaas en tomaat/paprika. Prima lunch!

011

Weer zo’n groene substantie als ontbijt! Deze keer met banaan, bevroren aardbei en spinazie.Dit kwam ik tegen onderweg naar het busstation op weg naar werk, ik kon het echt niet laten om even te stoppen om een foto te maken!

012

Let’s go!!! Ik had er weer ontzettend veel zin in.Het werd een héle regenachtige run en helaas heb ik geen waterproof hardloopjasje… ik liep richting mijn ouders – die niet thuis bleken te zijn -, uiteindelijk was mijn moeder 1 km verderop en ben ik vanaf daar naar huis gebracht. Weer 6 km op de teller :-)

Het is er natuurlijk al hartstikke te laat voor, maar ik ga het toch nog zeggen: GELUKKIG NIEUWJAAR!!!

xoxo2

«
»

8 reacties op “Snapshots: Korean food, cats & on the run”

 1. Anne schreef:

  Wat een fijn overzicht! En door jouw enthousiasme krijg ik ook weer helemaal zin om te gaan hardlopen :)

 2. Milou schreef:

  Ahh, de kittens van je zusje zijn schattig! En je zag er erg mooi uit met de kerst! :-)

 3. dita schreef:

  Wat een leuke foto’s!

 4. loesblogt schreef:

  Wat heb jij altijd toch mooie en leuke foto’s! Ik vind het zo tof dat jij zo regelmatig en goed hardloopt, ik moet zelf toegeven dat ik al 2 maanden niet in mijn sportschool geweest ben.. Heerlijk ook die smoothies van jou, ik krijg er spontaan trek in! ;)

 5. Judith schreef:

  Wat een leuke en prachtige foto’s! Ik krijg spontaan trek van de pannenkoekjes-foto. :)

 6. Marjolein schreef:

  Dit was een goede hardloop maand voor jou volgens mij :D goed bezig hoor meid! En jum jum, die ‘sushi’ ziet er heerlijk uit.

 7. annouska schreef:

  Wat een heerlijke beestjes zijn dat!

  Je bent weer goed gezond begonnen dit jaar! :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.