Snapshots: de foto’s die Instagram nét niet haalden
26 jun 2015 / Dagelijks leven

Daar zijn er natuurlijk een hele hoop van: foto’s die ik wilde Instagrammen, maar uiteindelijk doe ik dat toch niet. Waarom? Net al twee foto’s vlak achter elkaar geplaatst, ineens vind ik ‘m toch niet zo leuk, of ik vergeet ‘m gewoonweg te plaatsen, dat soort dingen. Tja, soms verzamel ik die foto’s en deel ik ze alsnog, maar dan op deze manier! :-)

001

Na de kwart marathon in Rotterdam ging ik met een paar meiden van Just Keep Running nog een hapje eten. Het werd een smoothie & een panini, lekker! En gezellig!Een avondje uit begon met het eten van een pizza (met o.a. verse vijgen!) bij Vapiano. Ik had mijn fisheyelensje van Hema bij me, superleuk om daar foto’s mee te maken!

002

Ik vind het echt heerlijk om zo bezig te zijn met foto’s plakken! Dit zijn foto’s die ik maakte in Keukenhof, ik plakte ze in een klein schriftje. Superleuk :-)Samen met een vriendinnetje bezocht ik de Foodhallen in Amsterdam en daar aten we beiden een “vegetarian pie” met spinazie en feta. Heel lekker!

003

 Een ik-zit-heerlijk-in-de-zon-selfie, maar ik vergat ‘m te Instagrammen. En tja, voor een #latergram vond ik ‘m niet bijzonder genoeg.Risotto koken! Het zag er niet glamoureus genoeg uit, dus deze sloeg ik over.  ;-) Maar hallo: het is risotto! Zo lekker, en ik vind het ook heerlijk om klaar te maken.

004

Mijn lievelingssokken, want kijk dan: ze hebben oortjes! Dit is een van de vele paren toffe sokken die ik in Zuid-Korea kocht.Een outtake van mijn veggieburgerfotoshoot. Ooh, maar ook op deze foto ziet het er superlekker uit. (Recept staat binnenkort hier op m’n blog!)

005

Hip drankje als ontbijt: een roze smoothie met chiazaadjes. Maar alleen bovenop omdat ik ze vergeten was mee te blenden… echt waar!Representing Just Keep Running!

006

Haha, een hardloopselfie! Ik wil niet stoppen om een foto te maken van mezelf, dus dan maar rennend proberen. En dat ziet er zo uit. Overigens wel gepost op de Instagram van JKR ;-)ZO VEEL FOTO’S! En ik wil ze allemaal inplakken in mijn Seoul-fotoalbum/plakboek. Ben ik nog láng niet mee klaar, maar ik voel dat ik het eindresultaat nog wel zal delen met jullie!

007

Hoe kan ik dit nu niet hebben gepost?! S. maakte zelf héérlijke falafelballetjes! In pitabroodjes met groentemix, hummus en muntyoghurt.Een run die niet zo lekker ging, en dan krijg je dit soort selfies.

008

Een héérlijk maar “niet-pretty-genoeg” ontbijtje. ;-) Kopje granenkoffie met amandelmelk, sojayoghurt met muesli, zaden en honing én een heerlijke mango!Mijn meest favoriete schoenen! <3 Het zijn de Nike Zoom Structure 18’s. Ik schreef er al eerder een stukje over.

010

Een korrelige vage selfie, maar ik vond ‘m toch wel een beetje leuk, zo vervormd. Dit is in een lamp bij ons thuis, trouwens.Ja, ook ik maak wel eens buikfoto’s… om m’n vooruitgang bij te houden ;-)

009

Nieuw favoriet hardloopbroekje, lekker felroze! Ik heb ‘m ook in het feloranje. Ze zijn van de H&M en ik vind ze superfijn. Ik draag er wel een strak kort broekje onder, dat is vind ik gewoon wat fijner tijdens het rennen!Ik kocht dit polsbandje, dat tevens een soort zakje/vakje/tasje is. Moet ‘m nog gebruiken, maar het lijkt me best handig!

xoxo2

«
»

6 reacties op “Snapshots: de foto’s die Instagram nét niet haalden”

 1. Kim schreef:

  Leuk om ook deze foto’s te zien. :-)

 2. Rahma schreef:

  Ook al staan ze niet op insta, ze zijn wel heel leuk!

 3. Silvie schreef:

  Kwart marathon?? Haha anders noem je het gewoon een 10 km:P

 4. annouska schreef:

  Ik herken het, ik vergeet ook vaak hele leuke foto’s online te zetten.

  Falafelballetjes in pita broodje klinkt erg lekker!

 5. Ise schreef:

  Leuk idee voor een artikel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.