Snapshots: concerts, veggies & beach days
1 jul 2014 / Dagelijks leven
007
Dit is mijn favoriete gezonde sandwich: geroosterd speltbrood met hummus, spinazie, tomaat en komkommer.Outfit van de dag. Mijn favoriete lente/zomerlegging!

001

Ik ging naar een concert van Rigby. Oh my, wat hou ik van die band! <3Ik at bij mijn vriend en dit is wat we aten: (vegetarische) linzenschotel met geitenkaas en aubergine met sausje en granaatappelpitjes. Het was heel erg lekker!

002

Foto gemaakt op wat een “plog-dag” had moeten worden, maar ik vergat op een gegeven moment foto’s te maken. Dit was mijn morning selfie ;-)Ik ging naar een concert van Marco Borsato, wat was dat een leuke avond! Supersfeer!

003

Samen met Petra liep ik de 7,5 km bij de Ladiesrun in Rotterdam! Mijn tijd was 47:22.Ik probeer langzamerhand meer aardappel te gaan eten – kijken hoe mijn lichaam er op reageert. Ik maakte (gezonde) frieten van zoete aardappel en at ze met een sweet chilli-tomatensausje. Lekker!

004

Thee drinken en lunchen op een heerlijk warme dag. We zaten binnen, maar in de ‘vensterbank’ bij een groot open raam. Ideaal plekje!Niks beter dan de dag beginnen met een grote (bananen)smoothie! Tenminste, da’s mijn mening ;-)

005

Het leek even net alsof mijn haar zo kort was. Ik vind het eigenlijk best leuk staan! Doen?!Mijn neefje is alweer 4 jaar! Dit was zijn supertoffe verjaardagstaart.

006

Laatst probeerde ik voor het eerst een khakifruit. Lekker! Jammer dat ze zo prijzig zijn (0,69 per stuk), dus vaker ga ik ze waarschijnlijk niet eten.Ik deed mee aan We Own The Night, in het donker 10 kilometer hardlopen door Amsterdam. Supertof! En het was een supergezellige avond met mijn Just Keep Running-collega’s!

008

Ik ga een plakboek maken over mijn stagetijd op Curaçao. Het is inmiddels alweer bijna 2 (!) jaar geleden dat ik in het vliegtuig stapte… time flies! Ik mis het af en toe nog steeds héél erg.Dit was een heel lekker gerecht, al zeg ik het zelf. Ik wokte héél veel groenten met wat sojasaus en sesamzaadjes en serveerde het met rijst.

009

Toen het vorige week zulk héérlijk zomerweer was, fietste ik met mijn vriend naar Monster voor een dagje aan het strand! De volgende dag heb ik weer op het zand gelegen, deze keer met mijn zusje en neefje in een waterspeeltuin :-)Ik maakte dit gerecht, maar dan de vegetarische versie. Normaal eet ik zo min mogelijk melkproducten (ik kan er niet heel goed tegen), maar voor dit maak ik een uitzondering! Yum.

010

Voor het eerst in lange tijd at ik weer eens een bak havermout als ontbijt, in plaats van een smoothie. Het was heel lekker! Maar ik moet zeggen: ik zit er echt maar héél kort vol van hoor!Een halve kilo kersen + Friends = een hele fijne vrije middag!

xoxo2

«
»

38 reacties op “Snapshots: concerts, veggies & beach days”

 1. Tessa schreef:

  Die sandwich en die zoete aardappelfriet zien er heerlijk uit, en die foto op het strand, ik kan niet wachten om te gaan!
  Liefs, Tessa

 2. Marloes schreef:

  Leuke diary! En dat korte haar staat je id heel goed. Hihi! Al staat lang je ook prachtig!

 3. Josianne schreef:

  Zo leuk om jou en Petra tijdens de Ladiesrun te zien :D Als ik jou was, zou ik m’n haar gewoon kort knippen, staat je supergoed!

 4. cheyenne schreef:

  prachtige foto’s :) korte haren zouden je wel heel erg mooi staan! en die frietjes zien er heerlijk uit, ik moet ze nog steeds eens zelf maken.
  xo, cheyenne

 5. Sophie schreef:

  Wat een heerlijke foodies allemaal <3 Zo'n lange bob lijkt me trouwens dat het heel leuk bij je staat, tof!

 6. Bianca schreef:

  Volgens mij staat dat korte haar je heel mooi!
  Oh en laatst kocht ik een grote bak kaki fruit op de markt voor een paa euro maar! :-)

 7. Bente schreef:

  Ik heb dat dus ook met havermout! Na 2/3 uur begint mijn maag al weer enorm te knorren! Leuk overzichtje verder!

 8. Dionne schreef:

  Hmmm, dat eten ziet er allemaal heerlijk uit!

 9. Esther schreef:

  Een hele leuke diary! Ik vind de foto’s die je hebt gemaakt er ook erg mooi uitzien! :)

 10. Milou schreef:

  Wat veel lekker eten allemaal, yum! Die patat van zoete aardappelen vind ik ook erg lekker, pasgeleden voor het eerst gemaakt. :-) En ja, je haar staat leuk zo kort!

 11. Anouk schreef:

  Wat een heerlijke gezonde foodies allemaal! Goed bezig!

 12. Kimberley schreef:

  Hele leuke fotootjes!
  En je haar kort zou je zo goed staan!

 13. Mano schreef:

  Wat een leuke fotos en het eten ziet er lekker uit allemaal

 14. Marion schreef:

  Wow, heerlijke foto’s! Love the legging, maar ook de voetjes in het zand! Echt zomer! :-D

 15. Sophiee schreef:

  Prachtige foto’s! Het eten ziet er (as always) weer heerlijk uit:)

 16. Wauw, ik dacht ook dat je haar kort was op die ene foto haha

 17. Suuz schreef:

  Geweldige foto’s weer!!! ooh die nacho’s zijn zo lekker he! en de zoete aardappel frietjes.. hmmm! ik krijg altijd meteen trek bij jouw foto’s! al gaat de bananensmoothie het winnen! love these blogs!!!!

 18. Laura schreef:

  Leuke foto’s! Je hebt altijd van die mooie outfits aan!

 19. Dat is inderdaad een supertoffe taart! Leuk om weer eens wat fotootjes te zien :)

 20. Lauriëtte schreef:

  Leuke diary weer! Dat korte haar staat je prachtig! Je lijkt er ietsje ouder door! :)

 21. Sas schreef:

  Super leuke foto’s!

 22. lonneke schreef:

  Wat een leuke fotos weer Alyssa!
  Ik krijg er helemaal trek van.
  Liefs lonneke

 23. Rianne schreef:

  Leuke snapshots! En ik vind je haar inderdaad leuk staan zo kort!

 24. Evelien schreef:

  Leuke diary en je haar zo kort zou je denk ik echt leuk staan!

 25. Marlissa schreef:

  Leuk overzicht weer en al dat lekkere eten… yuM!

 26. Denise schreef:

  Heerlijke foto’s allemaal!

 27. Daphne schreef:

  Kakifruit is lekker hé! En kort haar zou je leuk staan denk ik :) Soms denk ik er ook over na om het korter te knippen, maar dan later krabbel ik toch steeds weer terug. Iets te erg gehecht aan m’n lange haar haha

 28. Wow! Wat een super leuke foto’s allemaal! Al die gerechten zien er zo heerlijk uit! Gezond eten ziet er altijd veel lekkerder uit dan ongezond eten naar mijn mening! En de dag beginnen met een smoothie is altijd een goed idee!

 29. Eva schreef:

  Wat een fijne foto’s!!

 30. LNNK schreef:

  Oeh ik ben zeer benieuwd naar het recept met de linzen. Ik ben er dol op en dit klinkt heerlijk.
  Fijne foto’s weer!

 31. Irma schreef:

  Wat leuk en fijn allemaal. Ik kan bij elke foto wel vertellen waarom die zo leuk is, haha. Dat korte haar staat je trouwens ook goed! :)

 32. annouskam schreef:

  Heeeey eindelijk weer een blogje van je. Ik heb ze even gemist, tof dat je terug bent!

 33. Danielle schreef:

  Kort haar zou je echt super staan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.