Silver, shiny & cracklin’
11 jul 2011 / Nagellak
Jullie heb het zeker al vaker voorbij zien komen, zowel op mijn blog als op vele andere blogs: zogenaamde crackle-nagellak. Ik had al een zwarte en een roze, en nu heb ik weer een nieuwe erbij: een zilveren! How awesome? Ik had al een zilveren van OPI op het oog, maar die vond ik toch iets te duur. Toevallig kwam ik gister in de Claire’s deze zilveren tegen – lucky! En hij is nog best goed ook :)

Hij is helaas niet zo mooi als de crackle-lak die ik heb van China Glaze, maar ik vind ‘m toch wel aan te raden als je op zoek bent naar een (goedkope) zilveren crackle. Hij was 4,95 en komt dus van de Claire’s :)

Wat vind jij van (zilveren) crackle-nagellak?

xoxo2

«
»

17 reacties op “Silver, shiny & cracklin’”

 1. Alice schreef:

  Ik vind die crackle nagellak altijd zo leuk! Voor mij heeft het niet zoveel zin om nagels te lakken, omdat ik achter de kassa werk. Dat neemt nog niet weg dat ik nagels lakken wel héél erg leuk vind, haha. Die zilveren crackle is echt wel pretty.

 2. Marikee schreef:

  Leuk! Ik heb een zilveren crackle van P2 uit Duitsland! Maar die lakt heel lastig omdat die zo snel droogt..

 3. Marjolein schreef:

  Oh chill! Ik dacht even dat ’t een matte was, want ik heb een mat lakje van de Claire’s in precies dezelfde kleur! Ik vind zilveren crackle wel mooi, maar even op zoek naar deze :)

 4. Kinga schreef:

  Oeeh, misschien ga ik die ook maar eens halen (:

 5. Masha schreef:

  Mooi! Ik heb crackle nog nooit uitgeprobeerd, moet ik toch maar eens gaan doen..

 6. Joyce schreef:

  Ziet er goed uit! Ben persoonlijk erg blij met mijn P2 silver crackle.

 7. Juudith schreef:

  Oeee ik vind crack nagellak leeeuk!! =D deze is ook leuk, alleen is de onderste laag bij deze niet heel veel zichbaar!! maaar de kleur vind ik wel tof!!

 8. Petra schreef:

  Ik vind het er op het internet op de foto’s altijd wel leuk uitzien, maar ik had laatst een klant en die had het op en toen ben ik wel heel erg afgeknapt. Dat zag er heeeeeel lelijk uit! Met de goede kleuren zal het er beter uitzien, maar voor mij nog even niet!

 9. Noelle schreef:

  Ik ben niet zo dol op crackle lakjes, wel hou ik van die flakey lakjes. Zoals Petra al zei, ik vond het ook altijd mooi eruit zien op foto’s maar ik zag eens iemand op school ermee en het zag er gewoon uit alsof het echt gechipt was. Niet mooi!

 10. Aleida schreef:

  Ik vind hem met een zwarte ondergrond wel mooi, maar denk niet dat elke kleur mooi bij zilver staat.

 11. Aranka schreef:

  Mooie lak zeg met een zwarte ondergrond!

 12. Judith schreef:

  leuk! Ik zoek ze nog steeds..x

 13. Marlies schreef:

  Ik vind het juist wel een mooie crackle!

 14. Ariska schreef:

  Mooimooimooi! Is dat dan al je 280’ste lakje? Je hebt er echt heel veel ;)

 15. natalina schreef:

  Leuk!! Ik heb een roze, maar nogsteeds niet uitgeprobeerd *schaam!*, zag vandaag een zwarte, maar kon me net nog inhouden!

 16. Esmay schreef:

  Mooi lakje! Dit herrinert me eraan dat ik zelf ook ’s weer mijn Pupa crack op moet doen :P

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.