Guilty (food) pleasures
Ik heb (alweer) besloten om wat bewuster te gaan eten: minder suiker, geen frisdrank meer, meer fruit en groente.. die dingen. Maar ja, het blijft moeilijk! Vandaag kon ik natuurlijk weer geen nee zeggen tegen een ijsje! Maar ja, wat moest ik anders? Het werd me aangeboden, het was warm weer en ik had er zin in… Ik wil trouwens wel gewoon kunnen leven en niet altijd op alles hoeven letten, ik probeer gewoon iets meer op m’n voeding te letten. Ik ga in ieder geval zorgen dat ik genoeg groente en fruit op een dag eet, want daar heb ik vaak moeite mee. Anyway! Er zijn van die dingen (zoals een ijsje op een warme zomerdag) die je niet kunt laten staan…

Tja. Als je onderweg bent, geen flesje bij je hebt, dorst hebt & van alles met kersen houdt, wat moet je dan? Coca Cola Cherry halen natuurlijk! Maar ik heb nu wel serieus besloten geen drankjes met prik meer te drinken. We zullen zien hoe ik dat volhou :)

Heeeel af en toe mag je jezelf best eens verwennen, toch? En dan ook echt héél af en toe. Vooral bijna nooit als je dan kiest voor Ben & Jerry’s, da’s ook nog eens niet zo goedkoop. Maar wel HEEL erg lekker & je kunt er lekker lang mee doen (in je eentje in ieder geval wel ;)).

Mm, Burger King. Of ik nu nooit meer whoppers naar binnen zal werken? Nou nee, dat zal niet gebeuren denk ik. Die gaan er altijd wel in bij mij, haha, het is m’n favoriete fast food. Als ik moest kiezen tussen een Big Mac of een Whopper, kies ik toch altijd de laatste. Zo lekker!

Wat zijn jouw guilty pleasures?

xoxo2

«
»

25 reacties op “Guilty (food) pleasures”

 1. Maris schreef:

  Hm… mijn guilty pleasures zijn ook ijsjes. En als ik echt, echt, echt trek heb, gaan mijn vriendin ik altijd naar onze favoriete snackbar, haha. En verder ben ik dol op de 1 euro hamburger van McDonalds, haha. :) Prachtige foto’s weer! Krijg er trek van, haha.
  x

 2. marleen schreef:

  haha ik had laatst ook een keer b&j ijs gehaald omdat ik NOOIT ijs eet en ik had er ZO’N trek in. resultaat: 1e dag halve bak leeg, 2e dag de rest op want ik kan gewoon niet een hele week met zoiets doen. dan zondig ik namelijk de hele week en toen maar twee dagen :P ookal is de hoeveelheid in principe dan hetzelfde ;) whoppers vind ik stiekem ook heel lekker alleen daarna krijg ik altijd last van mijn maag en darmen van al dat zout en vet :S

 3. Marlies schreef:

  Als ik B&J koop is hij binnen twee dagen op :(

  Dit is ook MEGA lekker van B&J, te koop bij de AH, ligt vaak op de onderste plank verstopt.

  http://lightandoptics.files.wordpress.com/2009/05/benjerrywich.jpg

 4. Jennifer schreef:

  Oeh, Coca Cola Cherry op reis, ik had het vanavond nog! Hospiteren in Groningen, goede troost voor als je te horen krijgt dat je het niet bent geworden…

 5. Charlotte schreef:

  Hmmmm Snickers ijsjes of Mars ijsjes! En frietjesssss njam njam…. Hoe vettiger hoe prettiger :)
  Inderdaad alweer demax van’n foto’s!

 6. judith schreef:

  oh vreselijk he! ik heb het 2weken volgehouden! helaas..x

 7. Kim schreef:

  Het scheelt een hele hoop dat ik niet houd van drankjes met prik, daardoor drink ik eigenlijk alleen maar water, thee, vruchtensap en af en toe een beetje koolzuurloze frisdrank.

  Maar er zijn helaas ook een heleboel slechte dingen die ik echt niet kan weerstaan. =(

 8. Floor schreef:

  Omg, zo lekker allemaal! Mijn guilty pleasure zijn chocolate chip cookies. Die zijn echt my favourite.

 9. Lulu schreef:

  Haha, hamburgers zijn zo lekker! Gelukkig drink ik bijna geen frisdrank, dus dat scheelt ;)

 10. Ariska schreef:

  Ik krijg hier extreem veel honger van, en ik kan het helemaal begrijpen dat het écht on-moge-lijk was om nee te zeggen! (ik had het ook niet gekund)

 11. Kinga schreef:

  Ahwww hier krijg ik echt honger van! Ik hou het nog geen dag vol om echt gezond te eten.. Chocolademousse, ijs en hamburgers zijn gewoon te lekker, haha

 12. Jolien schreef:

  ahh cherry coke, ben&jerry’s, hamburgers, .. ik zou nooit kunnen diëten of letten op wat ik en met zo’n dingen in de buurt ^_^”

 13. Marjolein schreef:

  Wat ik heb gedaan is in de herfst, winter en lente geen frisdrank met prik drinken, maar in de zomer wel. In de zomer is het lekker verfrissend! En lekkere waterijsjes eten in de zomer en Ben & Jerry bewaren voor de speciale momenten ;) Maar ik ben meer van de chocolade enz!

 14. Aleida schreef:

  LEKKER! Alleen zou ik de BK voor de Mac switchen ;)

 15. Eline schreef:

  Mijn guilty pleasure is chips.

 16. Olga schreef:

  Ik geloof dat je op alles kunt teren en dat het wel okee is, zolang je niet alleen maar op ijs of hamburgers teert :) maar goh, hoe oud zou die uitspraak wel niet zijn inmiddels ;)

 17. natalina schreef:

  Ik probeer af te vallen, en ik zeg probeer hé, want echt lukken doet het niet. Tot aan de middag gaat het goed, daarna loop ik toch heel gauw naar de winkel iets super ongezonds halen. Gek dat als ik het niet mag van mezelf het juist avenrechts werkt….zucht.

 18. Angelina schreef:

  Hmm daar heb ik nu wel zin in…. Jumjum!

 19. Sabine schreef:

  Ik heb gisteren ook nog een flinke Magnum naar binnen zitten werken, maar lekker dat ie was! Eigenlijk ben ik niet zo van het fastfood, als ik bij de Mac wat haal is het meestal een lekker wrapje met kip en honing mosterd saus, mm! :)

 20. Laura schreef:

  HO! Jij herinnert mij eraan dat ik nog precies 1 ijsje in de vriezer heb liggen. Die ga ik mooi eens even opzoeken :’)

 21. Renate schreef:

  Ojee..Nu heb ik ook trek in een hamburger, haha. Mijn guilty pleasure? Bastonge koeken

 22. Evelien schreef:

  Hmmm, B&J! Lekker hoor :)

 23. Noelle schreef:

  Ik eet ook gezonder, drink 2L water op een dag en eet minder, maaarrrr natuurlijk zijn er die guilty pleasures, waar je je eigenlijk helemaal niet guilty over hoeft te voelen want jezelf verwennen mag best wel af en toe. Ik heb een zwak voor alles dat chocola/brownies heeft. Ijs, milkshakes, chocola in alle soorten en maten…

 24. Laura schreef:

  Oehhh wat ziet die hamburger er lekker uit. Mijn guilty pleasures zijn denk ik chips en chocola..

 25. Liesbeth schreef:

  Pannenkoeken. Ik zou elke dag een heel pak kunnen opeten… Gelukkig kan ik me nog weerhouden :p

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.