Refreshments: een verzameling
26 feb 2023 / Creatief

Ondanks dat ik het wat minder heb gedaan de laatste tijd, blijft digitaal schilderen een van mijn favoriete bezigheden. Vooral zodra ik er eenmaal in zit; dan is het makkelijk om de wereld om me heen te vergeten en me er volledig op te focussen. Superfijn als dat eens lukt, want ik ben 95 procent van de tijd een echte overthinker. Een van mijn favoriete onderwerpen om te schilderen is drankjes. Een uitdaging, maar van van het soort ‘leuke uitdaging’. Hierbij een verzameling van een aantal schilderijen/illustraties die ik maakte.

 
 
 
 
 
 

Al mijn schilderijen zijn gemaakt in Procreate, met een Apple Pencil op mijn iPad.

«

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2023

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.