Portretten, stillevens & stilstaan bij het leven
15 mrt 2024 / Creatief, Persoonlijk

Hey, wat leuk dat je mijn blog (nog steeds) bezoekt! Maar ook als niemand dit leest, blijf ik lekker doorgaan met mijn blog. De laatste tijd heb ik wat meer tijd om na te denken over wat ik leuk vind en wat ik nu wil in het leven (de lastige vragen), en mijn blog komt hierin toch ook weer terug. Hoe kan het ook anders, want dit jaar is het namelijk 20 (!) jaar geleden dat ik mijn eerste blog begon. Wauw. Een ander ding dat ik nog steeds graag doe, is schilderijen maken op mijn iPad. Lange tijd heb ik er geen (mentale) energie voor gehad – hierover later meer -, en ik heb hier nog steeds moeite mee, maar het begint weer een beetje te kriebelen. Daarom wil ik in deze blogpost een paar van mijn inmiddels al iets oudere schilderijen delen, plus het schilderij dat ik een paar dagen geleden maakte van een van mijn knuffeltjes (zie ook hierboven!). :)

Verder kan ik duizenden woorden typen over het leven, hoe het met me gaat, wat me bezighoudt en nog meer, maar daar zit niemand op te wachten vermoed ik, haha. Lang verhaal kort: de afgelopen paar maanden ben ik zo ongeveer geforceerd om eens goed stil te staan bij mijn leven. Waar het op neerkomt: ik heb een burn-out. Dat blijft moeilijk om te typen, want ik voel me er zo kwetsbaar door en ik wil natuurlijk niet dat het waar is. Maar mijn lichaam vertelt het me al maandenlang: je hebt rust nodig. Ik heb nu de ruimte om die rust te pakken (of meer realistisch: te vinden) en stappen te nemen om weer beter te worden. Ik hoop dat mijn blog hierbij ook een rol kan spelen, of dat nu als uitlaatklep of afleiding of allebei wordt, dat ga ik wel zien. 

Maar voor nu: een paar van mijn digitale creaties, gemaakt in Procreate op mijn iPad. 

Yennefer (The Witcher 3)

Emma Watson

 

Margot Robbie

 
 
 

Ik realiseerde me na het uploaden van het schilderij van het knuffeltje ineens dat mijn nieuwe bloglayoutkleuren onbewust zijn geïnspireerd hierdoor, haha. Dus deze matcht heel mooi met de layout, en daar word ik heel blij van. 

Nu ga ik me mentaal voorbereiden op mijn activiteit van de dag: een wandeling (en iets kopen om muggen tegen te houden, want we hebben hier in huis een grote muggeninvasie). Wish me luck & tot snel?!

(Als je meer Procreate-creaties wil zien, kun je me altijd volgen op mijn Instagram @alyssavn.creations)

«

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.