Niet denken, maar bloggen
25 sep 2021 / Creatief, Dagelijks leven

Oftewel: niet denken, maar doen. Iets waar ik nooit goed in ben geweest. Het gaat ook niet zo’n ‘voornemen’ van me worden, want ik weet inmiddels wel beter. Het gaat me toch niet lukken om me eraan te houden. Daar ken ik mezelf inmiddels wel goed genoeg voor, haha. Maar ik vond het wel een goede titel om de 24623e ‘start’ van mijn blogcarrière in te luiden. Het komt vaker terug in mijn hoofd: ik wil bloggen, maar waar begin ik dan? Welke onderwerpen kies ik, moet ik me dan focussen op iets specifieks, moet ik dan een nieuwe layout, een nieuw logo, alles nieuw en mooi en alles moet perfect?!? Ja, dat werkt natuurlijk niet! 

Dan maar gewoon lekker schrijven en/of foto’s posten wanneer ik daar zin in heb, zonder dat het aan bepaalde eisen moet voldoen. Het is tenslotte mijn persoonlijke blog waarop alles kan. ‘Gewoon maar posten wanneer ik er zin in heb’ is wellicht makkelijker gezegd dan gedaan, maar hé, je bent nooit te oud om te leren, toch? En ik weet dat ik echt wel genoeg te vertellen en te delen heb om te blijven bloggen. :-) 

Om van deze blogpost niet alleen maar (alwéér) zo’n ‘hey, ik ben er nog en ik blog nog wel hoor!?!’-post te maken, zie ik dit meteen als een mooie kans om weer een paar van mijn digitale schilderijen te delen! Dit keer in de categorie ‘stillevens’:

 
 
 
 
 

Tot gauw maar weer! En in de tussentijd kun je mijn kunstwerken volgen op Instagram ;-)

«

2 reacties op “Niet denken, maar bloggen”

  1. Charlotte schreef:

    Yay zo leuk dit! Ik herken het zo, soms denk ik ook gewoon, pak het weer op want schrijven is zo fijn en leuk! En wauw, wat een prachtige digitale schilderijtjes! Love it!!

  2. Nicole schreef:

    Wat een prachtige creaties heb je weer gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.
© Alyssa van Niekerk 2006-2021

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy