Photowalk: shots met mijn nieuwe 30mm-lens
11 feb 2018 / Fotografie
Jeej, ik heb een nieuwe lens voor mijn camera! Eentje waarover ik jaaaren geleden al eens zei dat ik ‘m ging kopen, maar uiteindelijk deed ik dat dus pas een paar weken terug. Het is de Sigma 30mm f/1.4! Ik ben inmiddels zo erg gewend te fotograferen met mijn 50mm, dat het wel even wennen is aan een andere brandpuntsafstand. Heb nog niet héél veel tijd gehad (of genomen, oeps) om uitgebreid met mijn nieuwe lens te fotograferen, maar het eerste ‘probeer-rondje’ heb ik al gelopen ♥ Bij dezen een paar foto’s die ik maakte. :-)

Ik kan niet wachten de 30mm vaker te gebruiken en te ontdekken hoe ik er het liefst mee ga fotograferen en waar-ie zich het beste voor leent! Ik heb ‘m inmiddels al wel op een analoge spiegelreflexcamera zitten, maar het resultaat van mijn analoge fotosessies laat nog even op zich wachten… ;-)

«
»

4 reacties op “Photowalk: shots met mijn nieuwe 30mm-lens”

  1. Mei Qi schreef:

    Wauw prachtige foto’s!!

  2. Eva schreef:

    Heel mooi!! Ben wel erg benieuwd hoe de verhoudig is an 24mm tot 30 mm, ga snel even google uitpluizen :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.