Net alsof het weer 2010 (of 2005) is & mijn Happy List
10 jan 2018 / Dagelijks leven
Hé, hoi! Jeetje, wat heb ik zin om weer lekker uitgebreid te gaan bloggen. Ik vraag me tegenwoordig wel vaker af waar ik eigenlijk nog voor zou doen, maar ik kan me ook geen leven voorstellen zonder mijn blog. Ik doe het al zó lang, al meer dan de helft van mijn leven op dit punt. Bizar eigenlijk! Oké, dat ik het al zo lang doe, betekent natuurlijk niet dat ik het alleen daarom moet blijven doen. Maar zo voelt het voor mij niet: ik blijf het gewoon nog steeds leuk vinden. De manier waarop ik blog is door de jaren heen alle kanten op gegaan en steeds weer veranderd, wat ook logisch is natuurlijk. Ik ben van onzeker 13/14-jarig meisje naar (nog steeds soms onzekere – such is life) vrouw van bijna 28 gegaan. Pfoe!

Ik schreef een tijdje terug al een stukje over dat ik niet meer wist hoe ik moest bloggen. Ik heb vooral het idee dat ik het allemaal niet zo ‘zwaar’ moet zien en gewoon lekker moet doen waar ik zin in heb. Schrijven over wat ik leuk vind, over dingen die ik héél graag wil delen, foto’s laten zien die ik heb gemaakt. Natuurlijk hoop ik echt wel dat jullie mijn blog nog blijven bezoeken (gezellig!!), maar uiteindelijk – zoals we allemaal wel weten denk ik – doe je het voor jezelf. Da’s de enige manier waarop het leuk blijft! Nu ben ik toch weer een lang verhaal aan het typen over het bloggen zelf, dat was ik van tevoren niet van plan, oeps. Geeft niet, dit blijft natuurlijk een online dagboek, en daar hoort zo’n verhaal als deze ook gewoon bij. :P  

 

HAPPY LIST #10

1: Schilderen met aquarel

Al een hele tijd wilde ik beginnen met schilderen, maar ik durfde niet. Stom hè? Ik was bang dat het allemaal niet ging lukken en niet zou worden zoals ik wilde. Maar hoe wil je ergens beter/goed in worden als je er nooit aan begint? Dus ik begon! Ik maakte een aantal kleine aquarelschilderijtjes en ik merk dat ik het echt heerlijk ontspannend vind om te doen! Ik ben nu bezig met onderstaand (zelf)portret, en ik ben verbaasd over hoe goed ik het tot nu toe vind gaan. Het gaat niet snel – ik werk er ook niet elke dag urenlang aan -, maar het heeft ook helemaal geen haast. :-) Klik op de afbeelding voor de originele grootte!

2: Hardlopen forever ♥

Ik doe nog steeds aan hardlopen, jazeker. Dit jaar is het alweer 5 (!) jaar geleden dat ik besloot te gaan hardlopen. Beste keuze ooit, want ik hou er echt van. Hoe vaak ik ook periodes heb waar in ik minder of helemaal niet loop, ik weet dat ik nooit zou stoppen. Ik wéét gewoon dat ik weer ga hardlopen, ook al zijn er alweer vier weken voorbij gegaan zonder een rondje. Op 1 januari (hoe cliché) trok ik na zo’n 3,5 week mijn hardloopschoenen weer aan en begon het liefdesverhaal weer. In de eerste week van januari liep ik welgeteld drie keer, waaronder een run van 10 km zónder wandelpauze, dat was voor het eerst sinds juni 2017!! Vraag me dan altijd af waarom ik zo lang niet ben geweest.

3: Blauwe lucht! Winterzon!

Toen ik afgelopen zondag ging hardlopen, was het weer zó prachtig, dat ik om de haverklap stopte om mijn prachtige omgeving te fotograferen. Zie hieronder!
Doe mij meer van dat soort winterdagen! ♥

«
»

6 reacties op “Net alsof het weer 2010 (of 2005) is & mijn Happy List”

 1. annouska schreef:

  Ik vind het zo knap dat jij door al die jaren heen het hardlopen bent blijven volhouden!

  Mooie aquarel overigens!

 2. Eva schreef:

  Wauw, die tekening is echt heel erg mooi al! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat :)

 3. Petra schreef:

  Jaa, dat blog verhaal is zo herkenbaar! Ik heb het zelf ook, de laatste tijd kriebels om weer te bloggen (persoonlijk), maar dan denk ik inderdaad ook: ‘why would I?’ Alsof ‘omdat ik het wil’ niet reden genoeg is… Ouderwets leuk lezen weer ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.