Corners of my home: mini studio-’tour’
17 feb 2018 / Interieur
Over een paar maanden is het voor mij alweer tijd om te verhuizen naar mijn nieuwe appartement! En ik wil nog altijd graag delen hoe de studio waar ik nu woon eruit ziet, ook al weet ik niet honderd procent zeker of er een daadwerkelijke tour gaat komen. Maar foto’s van mijn studiootje heb ik zeker, en vandaag wil ik er graag een paar delen! Favoriete hoekjes, decoraties en spulletjes :-)

Even voor jullie beeldvorming: ik woon nu alweer bijna een jaar in een studio van 40 vierkante meter, wat betekent dat ik basically in één ruimte leef: het is mijn keuken, woonkamer én slaapkamer. Heeft ook wel weer iets! Wel een aparte badkamer natuurlijk ;-) Het doet me af en toe een beetje denken aan mijn studentenkamer, al was die volgens mij maar 14 m² en daar diende mijn bed ook als bank. Anyway, kijk je mee naar wat stukjes van mijn studio?
De grootste investering uit mijn interieur is mijn prachtige, oudroze bank. Ik ben er zo blij mee! Ik kocht hem eigenlijk al met het oog op mijn toekomstige appartement, dat momenteel (nog steeds) gebouwd wordt. Hij is van Sofa Company.
Mijn spiegelende ladekast ga ik ook nooit meer wegdoen denk ik, ik vind ‘m nog steeds zo tof. Het was een limited edition Malm-kast van Ikea. Ik had het gelukt dat ik een van de laatste exemplaren vond in de koopjeshoek, voor een mooie prijs én gewoon nog in verpakking! Ik hou van dat soort lucky finds.
De koperkleurige kaarsenhouders hieronder waren ook al zo’n toevallige vondst waar ik zó blij van werd! Ik was bij een kringloopwinkel om spullen weg te brengen, en dat neem ik natuurlijk ook altijd even een kijkje in de winkel zelf… ongeveer het eerste wat ik zag bij de woonspulletjes waren twee van die kaarsenhouders. Volgens mij maar 1,50 per stuk. Meteen meegenomen natuurlijk! De vrouw bij de kassa vertelde me dat ze echt nét die dag waren binnengekomen en pas kort in de winkel stonden. Wat een geluk :-)
Omdat ik helaas niet over mezelf kan zeggen dat ik groene vingers heb, staat in mijn huis een mix van kunstbloemen en -planten en een paar echte. Moet toegeven dat ik die vaker vergeet water te geven dan dat ik er wel aan denk, zo slecht eigenlijk! (Ik ga het meteen na het typen van dit stukje weer eens doen) Blij dat er kunstplanten bestaan, want zo kan ik toch lekker groen thuis neerzetten, zonder de angst dat ze veel te snel doodgaan.
Omdat ik op dit moment niet echt een aparte kledingkast heb (ik gebruik een boekenkast), gebruik ik ook een kledingrek voor een deel van mijn kleren. Eigenlijk wilde ik stiekem al jaren zo’n rek, want ik vind het ook gewoon supertof staan. Ben er dan ook heel blij mee! Extra leuk omdat ik zo mijn kleding mooi op kleur kan sorteren… ;-)
Hoop dat het leuk was om zo even een kijkje te nemen bij mij thuis ;-) Deze foto’s zeggen meer over de details dan over de indeling van mijn studio, en al kan ik niet beloven dat een echte tour er komt, hoop ik wel dat ik er nog aan toekom voor mijn verhuizing over een paar maanden! Mijn bank is van Sofa Company, de salontafeltjes kocht ik bij Sostrene Grene, net als het vloerkleed. Het kledingrek en de spiegelende ladekast zijn van Ikea, mijn bureau/eettafel ook. Mocht je van iets anders willen weten waar het vandaan is, let me know!

«
»

12 reacties op “Corners of my home: mini studio-’tour’”

 1. Mei Qi schreef:

  Wauw wat een mooie plekjes heb je in huis!! Prachtig!

 2. Irene schreef:

  Zo tof! Fijn om eens een kijkje te kunnen nemen in je studio op die manier :) WIj hebben ook een roze bank! :D

 3. Edith-Sofia schreef:

  Ziet er leuk uit! Prachtig kleed en mooie bank.

 4. Eva schreef:

  Die bank is echt geweldig zeg, ik dacht dat Sofa Company altijd best slechte banken had (oeps) maar moet nu toch eens gaan kijken daar, wil maar wat graag onze oude Ikea-bank vervangen!

 5. Rowan schreef:

  Wat een fijne studio heb jij zeg! Heel gezellig en mooi ingericht ook!

 6. Rianne schreef:

  Zo mooi!! Ik ben helemaal fan van jouw bank <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
© Alyssaa.nl 2006-2024

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Privacy Policy

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.